Google Chrome bővítmények: nektek is összeomlanak ezek a vacakok?
Https://chrome. Google.com/extensions/detail/noocneohefmdhonidldnlhaainpiomkp? hl=hu
A Cooliris két zenei videót nem tudott lejátszani (kép szétesett), a magyarnál szaggatott aztán összeomlott. A többi is csak béta és omlós! Maradok a Firefoxnál.
" Én is firefoxnál maradtam meg opera mert gyorsabb mindegyiknél :D"
A Chrome a leggyorsabb, mint gyakorlatba is nagyon észrevehető, és tesztek alapján is lényegesen elhúz az összes többi mellett. Egy két bővítményhiba van benne, de ha teljesen kiforr nagyon jó lesz.
"A Google Chrome kiegészítők és bővítmények instabilok, nem érdemes kísérletezni velük. Egyik se jó!"
Érdekes, hogy nekem 100%-osan működik.
Elsö válaszolóval egyetértek.
Ha neked a chrome gyorsabb Egyik válaszoló akkor te se tudod milyen a gyors böngésző. Opera hamarabb betölti az oldalakat mint a drágalátos google chrome.. az megint csak fel van kapva mert legújabb.. És azt sem kell állítani hogy kevesebbet eszik.Ajánlóm nézz bele a feladatkezelőbe.Sok kis chrome.exe emészti a gépet,számold azt össze mennyit is esznek.
Én nem használtam anno rá semmi plugint vagy kiegészítőket.Ami alapból benne van omlott össze sűrűn.. Főleg mikor olyan lassan töltötte be az oldalakat,hogy végül jött a plugin leállás ablakkal..
A lényeg nem jó. És ez nem egyedi dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!