Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudom megnyitni az msnem....

Nem tudom megnyitni az msnem. Mitől lehet ez? Mit tegyek hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
Tegnap megnyitottam az msnt, be voltam jelentkezve. Egy idő utána nem adta ki a partnerlistát, csak fenn a nevem és a személyes üzenetem.(2009-es msn) Ma amikor megpróbáltam bejelentkezni nem engedte, azt irta ki, hogy a "Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll...". Mit tegyek most? Próbáltam letölteni mégegyszer de akkor sem jó. Kérlek Benneteket, segítsetek.
2010. júl. 11. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia figyu mondom mik lehetnek a megoldások.

Ha be enged jelentkezni és utána írja ki hogy hibát észlet ezért leállt akkor ne menj rá hogy mégse azaz ne zárd be a hibaüzenetet hanem tedd az asztalon olyan helyre ahol már nem látod.

ha folyton szarrakszik akkor telepítsd újra... ha ez nem jó amint írtad akkor töröld ki az msn dll fájlját a systemből ezt a google be tudod megnézni mi a dll fájlja.

Mégjobb töltsd le az msn 8.5 öt tehát a 2008 at és élvezd hogy sose rossz.

Ha azt írja ki hogy frissítened kell akkor zárdd be és a parancsikonon jobbklikk tulajdonságok kompatibilitás futtat 2000 ben

ugyan az van benne mint a 2009 ben csak nincs fényképnézegető a többi ugyan az van writer stb

2010. júl. 11. 22:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. júl. 12. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!