Nem tudom megnyitni az msnem. Mitől lehet ez? Mit tegyek hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Tegnap megnyitottam az msnt, be voltam jelentkezve. Egy idő utána nem adta ki a partnerlistát, csak fenn a nevem és a személyes üzenetem.(2009-es msn) Ma amikor megpróbáltam bejelentkezni nem engedte, azt irta ki, hogy a "Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll...". Mit tegyek most? Próbáltam letölteni mégegyszer de akkor sem jó. Kérlek Benneteket, segítsetek.2010. júl. 11. 22:11
1/2 anonim válasza:
Szia figyu mondom mik lehetnek a megoldások.
Ha be enged jelentkezni és utána írja ki hogy hibát észlet ezért leállt akkor ne menj rá hogy mégse azaz ne zárd be a hibaüzenetet hanem tedd az asztalon olyan helyre ahol már nem látod.
ha folyton szarrakszik akkor telepítsd újra... ha ez nem jó amint írtad akkor töröld ki az msn dll fájlját a systemből ezt a google be tudod megnézni mi a dll fájlja.
Mégjobb töltsd le az msn 8.5 öt tehát a 2008 at és élvezd hogy sose rossz.
Ha azt írja ki hogy frissítened kell akkor zárdd be és a parancsikonon jobbklikk tulajdonságok kompatibilitás futtat 2000 ben
ugyan az van benne mint a 2009 ben csak nincs fényképnézegető a többi ugyan az van writer stb
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. júl. 12. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!