Mit tehetek az ellen, hogy Instagramon ne lájkoljanak helyettem képeket?
Először is nem szeretnék veszekedést generáló válaszokat, hogy milyen hülye vagyok stb, mert tudom én is, viszont ez a problémát nem oldja meg.
Szóval..anno letöltöttem egy olyan alkalmazást, aminek az a lényege, hogy ha te lájkolsz mást instán, "coin"-t kapsz, amiket lájkokká válthatsz be, vagyis eldöntheted hány lájkot szeretnél a "pénzedből". Nem használtam már régóta, viszont megvolt az alkalmazás, és mostanában feltűnt, hogy idegenek képeit lájkolja magától az alkalmazás a nevemben.
Na most letöröltem az appot, privát vagyok, mégis fennáll ez a probléma. Mit tehetnék?
Jelszóváltoztatás? Nem ismerem ezt a programot, de gondolom úgy működik, hogy elkéri a userneved meg jelszavad, és mások coinjait úgy váltja be, hogy a te nevedben lájkolgat. Nem a telódon lévő program csinálja ezt, hanem van egy szerverük, ahol a jelszavakat tárolják, és onnan lépnek be meg lájkolnak a nevedben. Ugyanígy használták más emberek accountját, amikor te váltottad be a coint.
Ha fontos neked az instagram, akkor kapcsold be a kétfázisú autentikációt: [link]
Kicsit macerás, de ezen túl senki nem lép be a tudtod nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!