Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2 kérdés Ncore-hoz 1) Honnan...

2 kérdés Ncore-hoz 1) Honnan lehet tudni letöltése előtt, hogy milyen egy film formátuma? 2) qBittorentben hogy lehet beállítani, hogy egy sorozatnál csak egy részt töltsek le?

Figyelt kérdés

1) Lehet tudni valahonnan (még a film letöltése előtt), hogy moziformátumú-e a film vagy 16:9-es szóval lesz-e alul-felül fekete csík vagy nem? Az NFO-ból nem derül ki mindig.

2) Ha valaki egy teljes sorozatot feltöltött, és ebből csak egy részt szeretnék letölteni, akkor ezt qBittorentben hogy lehet beállítani?

2019. júl. 26. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Én még nem láttam olyan filmet, ahol ne lett volna az nfo-ban leírva minden.

A 2-est tudom:

A qBittorrent a torrent hozzáadásánál megkérdezi, és ott kiveszed a pipát azok elől, amiket nem akarsz letölteni.

2019. júl. 26. 13:19
 2/3 A kérdező kommentje:

1) Itt egy film, aminek az NFO-jában én nem találok a formátumra utaló adatot.

Inferno.2016.720p.BluRay.DTS.x264.HuN-TRiNiTY

2) És itt pl. egy sorozat, amit megnyitottam qbittorentben, és már szedte is le, de nem kérdezte meg, hogy melyik részt akarom. :(

Egy.rem.rendes.csalad.S01-S11.1987-1997.DVDRip.XviD.HUN-BaKeR

2019. júl. 26. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:

qBittorrentben megnyitod a torrent fájlt, kiválasztod a több torrent közül (kék legyen a sora), majd bal lent az Általános-Trackerek... stb. közül kiválasztod a Tartalom menüpontot, ott pedig kipipálod azt, ami kell.

Üdv

2019. júl. 28. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!