Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van ha rendeltem valamit a...

Mi van ha rendeltem valamit a mediamarkt-ból de nem veszem át?

Figyelt kérdés

Nem fizettem előre, csak online rendeltem egy hűtőt, de lehet, hogy mégse lesz rá szükséges(hosszú sztori).

Már kerestek párszor telefonon, de nem vettem fel.

Van ennek valamilyen következménye?

2019. júl. 25. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért nem veszed fel és mondod vissza a rendelést? Miért jobb megvárni míg az ajtód előtt várnak hogy valaki kimenjen majd esetleg újra megpróbálják feleslegesen ismét kiszállítani, mert fogalmuk sincs hogy mit akarsz?

Semmilyen következménnyel nem jár, ha elállsz a vásárlástól, szabadon megteheted. Nem kell bujkálni meg úgy csinálni mintha nem történt volna semmi, hátha attól majd semmissé válik a vásárlás. Semmilyen elszámolással nem tartozol, hogy miért nem kell a termék, csak venni kellene a bátorságot és megmondani nekik.

2019. júl. 25. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk fel kéne venni a telefont és közölni hogy szeretnél elállni a vásárlástól, mert közbe jött valami.

Rád nézve csak annyi következménye van, hogy elkönyvelnek a mediamarktnál, szóval a jövőben ne nagyon rendelj onnan ugyan azokkal az adatokkal.

2019. júl. 25. 17:45
 3/8 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy mégis kell, ezért "bujkálok" :) Jövőhéten derül ki, azért nem akarom visszamondani, mert akciósan rendeltem :D
2019. júl. 25. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Vásárlást követő 14 napig tudsz elállni. Kiszállítják, legfeljebb nem bontod ki amíg nem biztos, hogy kell. Ha nem, mehet vissza.
2019. júl. 25. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Annyira gerinctelen dolog ez..!!!
2019. júl. 25. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Jár az okleveles sutyerák paraszt oklevél.
2019. júl. 25. 18:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Jól van már, nehogy már a mediamarkt-ot sajnáljuk, ahol minden +20-30%-kal többe kerül.

Egy magánszeméllyel nyilván nem játszom ezt el.

A 14 napos elállásra: egy hűtőt hogy szállítok vissza nekik? Fizethetek azért hogy kihozzák, meg azért hogy elvigyék?

2019. júl. 25. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha elolvastad volna a vásárlási feltételeket akkor ott le van írva hogy 2 sikertelen kézbesítés után bukni fogod a rendelésed.
2019. júl. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!