Milyen videóval lehetne legtöbb pénzt keresni youtubeon?
Külföldi nézők számára gondolom, pár millió megtekintés már jó lenne, csak pénzre van szükségem , meló meg alig ad valamit , nem tudok félretenni 5ft-ot sem...
Olyasmi ötletekre gondolok mint a kinder tojás bontogatás.. aki ismeri a youtubeot az tudja hogy sokan azzal gazdagodtak meg , de ez sajnos már kicsit lejárt dolog szerintem , annyian próbálják hogy már az én videóm elveszne köztük,meg se találnák az emberek...
Valaki tud valami hasonlókat? Semmi ötletem sincs
én már csináltam gameplayeket, videókat vágtam össze ,zenével stb volt is nézettségem de szerzői jogok megsértése miatt vagy micsoda , letiltották a csatornám mind a 3400 feliratkozóval együtt ami fél év alatt jött össze kb...
Pewnek más volt akkoriban... Ő akkor kezdte mikor még internetem sem volt és nagyon jól csinálta a dolgát , de ma már nagyon nehéz gameplayekkel feltörni mert rengetegen csinálják , ezért szeretnék valami olyasmit amivel akár csak 1x-2x bejön a nagy nézettség és dől a lé, nekem az már elég csak valami pénzt akarok kihozni belőle :)
csak a pénz miatt nem érdemes belevágni, mert könnyen nagy pofára esés lesz. főleg, ha még ötleted sincs.
mondjuk szerintem a kinder tojás bontogatás sem egy nagy ötlet, én még egyetlen ilyen videót se láttam soha - és nem is hiszem, hogy valaha fogok. ettől persze elhiszem, hogy többeknek bejött, én is hallottam róla. sok dolog népszerű, amiket én sosem néznék. a gameplay is ilyen.
de az elég vicces, hogy neked semmi ötleted nincs és azt várod, hogy mások majd megmondják neked, ahelyett, hogy megcsinálják ők, vagy max a haverjaiknak adjanak ilyen tippeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!