Csalhatnak a nézettségszámmal a youtube-on?
Igazság szerint nem sokan nézik a videóim. Maximum 5-6-os nézettségük szokott lenni. Viszont este föltettem egyet és reggelre 160-at írt ki a nézettségmutató. Viszont azóta nem nőtt. Pedig egy komment is érkezett.
Megnéztem a többi videóim statisztikáit. Mind stimmelt. De ennek 160 helyett csak 25-öt ír a statisztika.
Elképzelhető, hogy anyagi haszonszerzés reményében (hogy legyen fizetős tagjuk) belenyúlnak a nézettségszámba ?
Köszönettel várom válaszotokat !
Igazság szerint elképzelhető, mert a nézettség számok szerintem nincsenek auditálva semmilyen formában.
De nem hiszem, hogy pont egy ilyen kis videóssal csalnának, mint te.
Azt javaslom várj, hátha csak valami bug, és idővel helyreáll. A statisztikák úgy általában vagy pontosak, vagy "real time"-ak, a kettő együtt sokszor nem megy.
"Nem változik a megtekintések száma
Egyes videóknál úgy tűnhet, mintha a megtekintések száma nem változna, vagy nem tükrözné az összes elvárható megtekintést. A videómegtekintések algoritmikus ellenőrzésen esnek át, hogy a valóságnak megfelelő és pozitív eredményt biztosíthassunk a tartalmak létrehozói, a hirdetők és a felhasználók számára. A megtekintések valódiságának és pontosságának igazolása érdekében a YouTube időnként lelassulhat, lefagyhat vagy korrigálhatja a megtekintések számát, illetve elvetheti a gyenge minőségű lejátszásokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!