Asrock A320M-HDV alaplap ba belemegy egy hosszab videokártya?
Figyelt kérdés
Össze rakattam egy gépet még régebben, egy Asrock M320-HDV alaplappal. Amibe most jelenleg egy ryzen 1300 as proci, egy 8 gb 3000mhz ram. és egy Asrock rx 560 2 gb videokártya van. Bőviteném, egy Ryzen 5 2600x el. És vennek bele egy új nagyobb, videokártyát is. Pontosabban erröl az alaplapról lenne szó. [link] Viszont a sata csatlakozó álítva megy bele az alaplap jobb sarkára, nekem gyanus hogy egy hosszabb pl 260, vagy 280 mm hosszú kártyának már az pont útba lenne. Érdekelne hogy valaki használ e ilyet? Vagy szükséges az alaplapot cserélnem? Elnézést nem értek hozzá ha valamit rosszúl irtam.2019. júl. 22. 16:17
1/5 anonim válasza:
Bármekkora VGA "belemegy" akár egy RTX 2080 TI is csak a házadba férjen el :D nem gyanus hidd el pont el fog férni ki van számolva :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, Hát nagyon remélem. Rendelném meg a procit és a videokártyát, csak tartottam tőle hogy az alaplap nem lesz jó. Kellemetlen lenne ha azt is cserélni kellene.
2019. júl. 22. 18:13
4/5 anonim válasza:
280 mm körüli kártyám van meg egy B350 Mortarom, semmi problémám nincs a két egymásra helyezett sata csatlakozóval, viszont az a derékszögű kábelfej ami itthon van már beleütközne a kártya NYÁKbe. Szerintem amíg nem akarsz egy 3 slotos(elég ritka) kártyát tenni az alaplapba, biztosan hozzá fogsz férni mind a négyhez, de még ebben a speciális esetben is vehetsz low-profile sata kábeleket.
5/5 anonim válasza:
én mindig az egyenes fejű sata kábelt dugom az alapbalba, mivel ugy megy ki a kábelmenedzsmentnél a "sarkost" pedig az eszközbe de ez am lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!