Mit gondoltok erről az AIO processzorhűtőről?
Figyelt kérdés
Esetleg valakinek tapaszatlat ilyen típusú vízhűtővel? Egy R5 2600-ra menne.(valószínűleg még egy kicsi overclock is)
Milyen hangos? A vélemények, amiket olvastam róla több helyen, vegyesek a zajszintjét illetően.
2019. júl. 21. 20:30
1/3 anonim válasza:
Dísznek kicsit túlárazott, a slim borda is nevetséges, 1x12cm még elfogadható lenne ide, de nem feltétlenül ilyen vastagsággal.
Van bármi okod rá, hogy kompakt vízhűtésre legyen szükséged?
- erre csak egy jó válasz létezik, rendes léghűtéshez túl kicsi gépház.
Feleennyibe kerülő sima léghűtővel többre mész, és halkabb is lesz, ez általánosságban minden AIO-nál igaz.
2/3 anonim válasza:
Hát ja dísznek ha tetszik, vagy ha beindít az a gondolat, hogy vízhűtésed van akkor mehet. Egyébként viszont nem nagyon éri meg, valószínűleg hamarabb tönkre megy mint egy léghűtés és teljesítményben sem lesz jobb egy hasonló árúnál.
3/3 A kérdező kommentje:
A gyári hűtőt mindenképpen cserélném, azért gondoltam ezt(mert a noctuát nem tudom megfizetni). Esetleg mit tudnátok javasolni helyette? (max15-16 ezerért)
2019. júl. 22. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!