Gamer konfig 300 ezerből?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy PC összeállításában, nagyjából az alábbi paraméterek szerint:
-300 ezer forint áll rendelkezésre, persze ha több lesz 10-20 ezerrel, belefér.
-2K monitorom van, 4K beszerzését nem tervezem, szóval azzal már elégedett lennék, ha közepes grafikán 2K-n, de akár csak Full HD-n vinné az újabb játékokat.
-Munkára is használnám, de ez CAD szoftverekben merülne ki.
-Nem vagyok elkötelezve egy gyártó mellett sem, tehát ilyen kitétel, mint például csak intel processzor lehet, nincs.
Előre is köszönöm az ötleteket!
12% te mit ittál vagy nyomtál magadba. Mi az hogy tapasztalatból írod? Xddd vettél magadnak egy Ryzen 5 3600 at meg 8400T-t is és letesztelted? XD Valami nagyon jó cucc lehet ha szerinted mindenben lenyomja mert én úgy láttam több helyen is hogy még a 8700Knak is meggyűlik a baja vele. Az 1650 meg akkor lesz jobb mint az RX 570 amikor te 80% feletti itt gyakorin.
Én egy szót nem szóltam threadripperekről de amúgy októberben jönnek a zen 2 es változatban és ütni fognak. De előtte majd nézhetitek a 9960 at is a 16 magos Ryzen ellen mikor kijön.
A Radeon 7 -ről sem volt szó. Én is tudom hogy játékosoknak elég rossz választás de a Navi egy teljesen új technológia bakker semmi köze hozzá. Mind a a Navi mint a zen 2 pár hete jött ki de az Nvidia Intel fanboyok már most úgy tudják hogy mindenben rosszak. Szerintem még semmit nem tudtok róluk. 5 dolgot nem tudnátok mondani miben különböznek az Intel és Ryzen procik
#7-es, már ne haragudj meg, de honnan ez a bűn rossz összeállítás?
A processzor kegyetlenül túlárazott, az árán 9600K kapható, ha már mindenképp Intelt akarsz beletolni. De a 25 ezerrel olcsóbb 9400F is jóval erősebb.
Memória: 2666 MHz-es, CL 16-os modell semmivel sem drágább.
HDD: 300 ezres gépbe ne 500 GB-ost vetessünk már. Gyorsan megtelik, és amúgy is rosszabb az ár-érték arányuk a nagyobbakhoz képest.
VGA: ennyiért? Nem és nem. Ez már a 2060 SUPER és a 2070 ársávja.
Ház: nem noname darabba kéne egy 300k-s PC-t beleépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!