Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer konfig 300 ezerből?

Gamer konfig 300 ezerből?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy PC összeállításában, nagyjából az alábbi paraméterek szerint:

-300 ezer forint áll rendelkezésre, persze ha több lesz 10-20 ezerrel, belefér.

-2K monitorom van, 4K beszerzését nem tervezem, szóval azzal már elégedett lennék, ha közepes grafikán 2K-n, de akár csak Full HD-n vinné az újabb játékokat.

-Munkára is használnám, de ez CAD szoftverekben merülne ki.

-Nem vagyok elkötelezve egy gyártó mellett sem, tehát ilyen kitétel, mint például csak intel processzor lehet, nincs.

Előre is köszönöm az ötleteket!

2019. júl. 21. 15:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5%
A 22%-os válaszoló nem én vagyok, de igaza van az intel&nvidia sokkal jobb mint az amd. Ezt tapasztalatból írom. Pl az i5 8400T simán lenyomja az R5 3600-at, bármiben. Na meg még,hogy az 5700 xt lenyomja a 2070 Spuert. Hol nyomja le? Majd akkor legyetek ilyen nagyra az amd-kkel ha majd csinálnak egy olyan procit ami minimum 14 magos, és lenyomja mindenben az i9 9980XE-t. Pl tavaly is a xaros Ryzen tr 2990wx mèg csak munkába nem nyomta le még a 7960x-et sem nem, hogy játékba, most az egy dolog, hogy a ryzen 3 3200G néha erősebb mint a 2017-es i3 8100, i3 8300-at már sehol nem éri utól! Na vga-nál is, na azzal gyertek, hogy hát ez már talán erősebb mint az előző gen 80-as gtx, hanem ha majd csinálnak két felső kategóriás kártyát, mondjuk egy 5900 xt ami meg is veri az rtx 2080 ti-t. Illetve valami új vega kártyát ami szintén jobb az rtx titannàl. És ezeket nem csak gamingre értem, hanem mindenre. A vega 7 nem lett volna olyan rossz, ha legalább a titan v-t megverte volna, na meg nyàron nem csinálna sivatagot a szobába meg nem 400W kb a fogyasztása, így hiába a 16 gb vram. Ha az rtx 2070 super még azt is szinte alázza. Na meg e mellé még, érje el azt az amd,hogy az rx 4xx sorozattól felfele, legyen rajtuk ray tracing! És ha ezek meg vannak, akkor talán beszélhetünk erről. És a gtx 1650 sokkal jobb mint az rx 570!
2019. júl. 21. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
#13 Szerintuk minden nvidia user en vagyok. Teljesen elmentek nekik otthonrol xDDDD Csak azert mert en nem nyalom fenyesre A ryzenes kloákájukat
2019. júl. 21. 18:19
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

12% te mit ittál vagy nyomtál magadba. Mi az hogy tapasztalatból írod? Xddd vettél magadnak egy Ryzen 5 3600 at meg 8400T-t is és letesztelted? XD Valami nagyon jó cucc lehet ha szerinted mindenben lenyomja mert én úgy láttam több helyen is hogy még a 8700Knak is meggyűlik a baja vele. Az 1650 meg akkor lesz jobb mint az RX 570 amikor te 80% feletti itt gyakorin.

Én egy szót nem szóltam threadripperekről de amúgy októberben jönnek a zen 2 es változatban és ütni fognak. De előtte majd nézhetitek a 9960 at is a 16 magos Ryzen ellen mikor kijön.

A Radeon 7 -ről sem volt szó. Én is tudom hogy játékosoknak elég rossz választás de a Navi egy teljesen új technológia bakker semmi köze hozzá. Mind a a Navi mint a zen 2 pár hete jött ki de az Nvidia Intel fanboyok már most úgy tudják hogy mindenben rosszak. Szerintem még semmit nem tudtok róluk. 5 dolgot nem tudnátok mondani miben különböznek az Intel és Ryzen procik

2019. júl. 21. 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Fogadok, ha az AMD 3 szor gyorsabb hardvereket gyártana negyed annyi fogyasztással és fele annyiért adnák mint Intel/Nvidia ti akkor is kitalálnátok valamit miért rossz az AMD. És nem vagyok AMD fanboy eddig egyszer volt AMD kártyám de ha most vennék CPU/GPU-t jó eséllyel a pirosakat választanám.
2019. júl. 21. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Sok lepontozo amd fanatikusnak uzenem akiket a moderatorok is partolnak sajnos ahelyett hogy fuggetlenek lennenek meg mindig nem em vagyok a 12%os. Koszi puszi
2019. júl. 21. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Moderator nem foghatja senki partjat kulonben onnantol nem moderator.
2019. júl. 21. 21:26
 17/19 anonim ***** válasza:

#7-es, már ne haragudj meg, de honnan ez a bűn rossz összeállítás?

A processzor kegyetlenül túlárazott, az árán 9600K kapható, ha már mindenképp Intelt akarsz beletolni. De a 25 ezerrel olcsóbb 9400F is jóval erősebb.

Memória: 2666 MHz-es, CL 16-os modell semmivel sem drágább.

HDD: 300 ezres gépbe ne 500 GB-ost vetessünk már. Gyorsan megtelik, és amúgy is rosszabb az ár-érték arányuk a nagyobbakhoz képest.

VGA: ennyiért? Nem és nem. Ez már a 2060 SUPER és a 2070 ársávja.

Ház: nem noname darabba kéne egy 300k-s PC-t beleépíteni.

2019. júl. 21. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
#17 Ezek jó cuccok, már nem azért!
2019. júl. 21. 23:24
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Egyetertek a 17essel en eleve nem ajanlanek hulladek gephazat. Szoval meg mindig semmi kozom a 12%ashoz ti amd fancowboyok
2019. júl. 21. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!