Bukom a garanciát ilyenkor?
Nem veszik a gari, csak ha valamit elba**ol rajta a szétszedéskor.
Egyébként valószínűleg a meleg (szobahőmérséklet) miatt melegszik sokkal jobban.
Ne írjatok már hülyeségeket!
Nem veszik el a garancia, ha szétszed és nem töröd el, nem okozol fizikai sérülést benne.
Szia!
Ha magadnak csinálod ugrik a garancia!
Vannak pici matricák csavaron, alaplapon... amiket ha megsértesz elvész a garancia, de nélküle nem tudod szétszedni, hogy ki takarítsd.
Plusz ha hirtelen kezdett melegedni, lehet akár a CPU meghibásodása is, ami ha integrált még cserélni se tudod...
Szóval, mindent összegezve, jobban megéri akár pár ezer forintot a forgalmazón keresztül, egy garanciális ügyintézés / takarítás a márka szervizzel, mint magadnak csinálni és kiderül hogy hiba miatt van, amit nem tudsz javítani, de már garanciáztatni se.
Fél éves notesznek még nem szabadna annyira melegednie, hogy az gondot jelentsen.
(Lenovo 3xx as típusait leszámítva, mert az eléggé félresikerültek)
"Illetve ha nem cserélhető és hibás akkor garancia nevében újat kapok?"
Mindenképp ments le mindent, valószínűleg csak alaplapot cserélnek akkor, de lehet kompletten cserélik. (ez ritkább)
De könnyen lehet hogy legyalulják, és saját teszt rendszerüket rakják fel ideiglenesen, amivel tesztelik terheléssel is.
Válaszoltak.
Természetesen a szállítással EGYÜTT számolva röhejes áron megy a kitakaritás. Illetve emlitettem, hogy tennék még bele ramot.
Elmondásuk szerint, amennyiben nem a ram csere miatt okozok hibát, hanem máshol van mondjuk akkor marad a garancia és pasztázást nem vállaltak, én meg laptopnak nem csináltam még így az kimarad.
Max ha takarítás és minden után még mindig melegszik csinálom meg.
"és pasztázást nem vállaltak"
Keress el normális szervizt ahol hozzáértők dolgoznak. Gyakorlatilag semmiből sem tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!