USB fejhallgató zúgás?
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy spirit of gamer elit h70 nevezetű fejhallgatót és az lenne vele a problémám, hogy a laptopomban használva (asus tuf fx504gd) a hangerőt szabályozva erős zúgást hallok. A hangerőt szabályozva 50%on lehet a legkevésbé hallani, de 50% felett fokozatosan haladva felfelé erősödik a zúgás, illetve ugyan ez 50%tól lefelé is érvényes. Egy másik laptopban (lenovo ideapad 320) használva csak 80%-100% on lehet hallani súgást, de az nem vészes. Sosem voltam valami jó a softwarek birizgálásában de az AIDA64 nevezetű program 2 hangkártyát mutat:
1. Hangkártya Intel Kaby Lake HDMI @ Intel Cannon Point PCH - cAVS (Audio, Voice, Speech) [B0]
2. Hangkártya Realtek ALC255 @ Intel Cannon Point PCH - cAVS (Audio, Voice, Speech) [B0]
Próbáltam frissítéseket keresni de nem jártam sikerrel, ha csak a fejhallgató van bedugva akkor is fennmarad a probléma. A füles illesztőprogramját is letöltöttem ( [link] az sem segített.
Válaszokat előre is köszi! :)
Hát akkor most melyik az igazság ?
Előző fejhallgatóm 3.5 jack csatlakozós volt, az nem zúgott. Viszont másik laptopban nem zúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!