MSI GeForce GTX 1650 GAMING X 4GB GDDR5 jó választás lenne játékra?
"Mi ez az Nvidia imádat? Bakker, itt nem arról beszélünk, hogy most hogyan válassz barátnőt, de ez egy nyomorék szilíciumalapú alkatrész egy NYÁK-ra ültetve a gépedben, nem totál mindegy, hogy milyen márka is az?"
Nekem pl. nem, 30 éve nvidia drivereket használok, én megszoktam és mivel lehet választani nem cserélem le olyanra amit nem ismerek, nem tudok kezelni. Plusz nincs benne nvidia3D (a tv-m és a monitorom is 3d-s).
Amúgy itt meg tudod nézni melyik játékban mire számíts ezzel a kártyával, megéri-e drágábbat vásárolni neked. Az 1920x1080-t nézd:
Sikerült belinkelned egy olyan tesztet, ahol a 20+ játékból 3-ban veri az Nvidia az AMD-t. Gratulálok.
Az Nvidia3D oké, de ezt az emberek körülbelül 1 százaléka, ha használja és egyébként semmi nagy cucc nincsen egy új driver kitanulásában. Eddig nekem is csak Nvidiám volt, viszont mikor legelőször építettem tavasszal egy AMD-s gépet, mindössze egy napba telt megtanulnom az egészet. Hát az rohadt nagy cucc volt, mondhatom :)
(és megérte)
előző válaszolóként azért még az hangsúlyozzuk ki hogy a GPU magórajele 500 MHz-vel nagyobb!!!
A gsync meg most már alapból jár minden monitorhoz!
hu szóval.. 50 ezerért megéri
nekem RX580asam van de egy kicsit többet vártam tőle.. bár lehet még hangolnom kell
"Sikerült belinkelned egy olyan tesztet, ahol a 20+ játékból 3-ban veri az Nvidia az AMD-t. Gratulálok."
?
Nem akartam egyiket sem előtérbe helyezni, még csak meg sem néztem az eredményeket, - nem vagyok egyik cég marketingese sem.
Majd ha fizetnek érte megnézem :)
Adott árban adott legjobb teljesítményűt érdemes vásárolni, ezt a kirakok egy 300+ ezres valamilyen kártyát és leírom milyen szar a másik ehhez képest dolgot nem is értem miért csináljátok.
Pl. a +25e. kártya nem az az árkategória, 150%a annak amit kérdezett. Ha van rá 50e-je f...ak linkeli be mindenki 200-ért a kedvenc űberbuznyerák kártyáját neki és oktatja hogy ez kell neked ba...d meg.
Bár lehet aki voodoo3d-t használ még az ide jár menőzni hogy neki már RXYZ 999 van...
#13 #14
Ti aztán nagyon okosak vagytok, más architektúrákat próbáltok összehasonlítani órajel alapjál.
Ja, és nem jár minden monitorhoz G-Sync. Srácok, ti nagyon el vagytok tájolódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!