Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy AORUS RX 570-es kártyának...

Egy AORUS RX 570-es kártyának kevés lenne ez a tápegység?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem egy használt AORUS RX 570-es kártyát(4GB OC). A kártya tökéletesen üzemel , le akartam tesztelni Battlefield V alatt , de ahogy a kártya elérte a 100%-os kihasználtságot a kép elsötétedett ventik pörögnek. Resettel sem lehet újraindítani . A gépem többi része:

Ryzen 5 2600 (új)tesztelve 100-on 49 fok felé sem megy nem fagy .

GIGAbyte ab350 gaming alaplap(új) friss bios

Crucial Ballistix ram 16gb DDR4 2400mhz(új)

chieftec ctg-500-80p tápegység . Ez volt amit megtartottam a régebbi konfigbol,de közel 5 éves tápegység már..

Igazából a tápegységre gyanakodnék , a régi tulaj egy 750w+ gold minősítésű tápegységgel tesztelte azzal minden rendben volt.

Pontosan az én tápom is ilyen :

[link]

A gép üzemel semmi baki de ha játék van elkezd melegedni a kártya felfelé és a kihasználtság is akkor fekete kép és ennyi.

A válaszokat előre is köszönöm. Teljesen tanácstalan vagyok.

2019. júl. 19. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Biztos hogy túl melegedés miatt.

Az afterburner jó ötlet.

2019. júl. 20. 10:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Most olvastam hogy a legujabb driver az AMDnel hasonló dolgokat produkál sok embernél, megporbalom meg azt, törlom az újat és felrakok egy régebbit. Csak azt nem tudom melyik stabil verzió, előtte nvidiam volt.
2019. júl. 20. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajna én se tudom.Nekem jelenleg nvidiam van.
2019. júl. 20. 23:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Közben a hiba orvosolva, más driverrel is ezt csinálta, szétszedtem a kártyát. Nagyon poros volt és a paszta kövé ki volt szinte száradva rajta. Újra pasztaztam Mx4-és processzor pasztával kiporoltam a ventiket. Már rendszer alatt is szembetűnő volt hogy halk nagyon. Elinditottam a Battlefield V-öt és tökéletesen üzemel a kártya halk, nem fagy le 75 fok max 60%-OS venti mellett. Azelőtt 100%os fordulattal sem tudta 90 fok alá vinni és ott fekete kép fogadott. Ezek után nem csodálom, kB 0 hőátadása volt a hűtő felé.
2019. júl. 22. 09:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Ennek örülök.Jó kockulást! :)
2019. júl. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!