Bence12344 kérdése:
Nemrég újrarakott rendszeremen miért vannak gyakran beakadások játék közben?
Figyelt kérdés
Nemrég újra raktam a rendszert Windows 10 Pro 64 bit Eredeti. Eddig sosem volt ilyen gondom akárhányszor újra raktam a gépet, már az előző rendszer igen be volt lassulva, azért raktam újra. Nézegettem a feladat kezelőt, de nem nagyon eszi meg semmi a gépem, próbáltam vírustóval átnézettni de ott sem jártam sikerrel.
Segítőkész válaszokat előre is köszöntem.
2019. júl. 19. 01:03
1/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, de teljesen formázva lett az összes meghajtó.
2019. júl. 19. 01:04
2/5 pappgr válasza:
Egy kis plusz infó jól jönne, milyen akadás, fps drop, megfagy egy pillanatra, elcsúszik az egyik része? Sajnos pontosat nem tudok, én megnézném hogy nem melegszik-e túl valami, a driverek mindenen naprakészek-e.
3/5 A kérdező kommentje:
Megfagy egy pillanatra a kép, és utána megy tökéletesen akadás mentesen.
Programok szerint nem melegszik túl, nem tudom ez mennyire megbízható.
Driverek naprakészek.
2019. júl. 21. 02:05
4/5 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy betellik a RAM/ videoRAM. Ha nem, akkor a hdd van maxra hajtva, más nem jut eszembe most.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget, a hdd-re én is gondoltam már ugyan is a hdsentinel alapján nem a legjobb állapotban van.
2019. júl. 21. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!