Egy 50 ezres processzor helyett ajánlasz egy 120 ezrest, és még nekem kellene magyarázkodni? Van baj rendesen :))
2019. júl. 16. 13:12
12/27 anonim válasza:
Ha valóban az az őszinte véleményed, hogy egy 9400F-fel jobban jár, mint egy 2600x-szel, akkor sajnos muszáj vagyok ismételni magam: van baj rendesen :)
2019. júl. 16. 13:20
13/27 anonim válasza:
Most már a microlag az új szöveg, hogy ha elfogyott az összes érv?
Csak a kedvedért kerestem egy olyan játékot, ahol relatíve azonos átlagteljesítményt nyújt mind a két processzor, plusz 4K-n mindkettő GPU-limites, hogy össze tudjuk vetni az 1%-os low fps-t: [link]
És tényleg, valóban igazad van, hát egyértelműen látszik a grafikonon, mekkora microlag van Ryzennel! Ja, várj...
2019. júl. 16. 13:32
14/27 anonim válasza:
Ezt már nekem is írta ez a szenilis kis majom hogy az AMD mikrolaggol de az egészben az a legjobb hogy mivel az I5 procik csak 6 szálasak pont hogy azok sokkal hajlamosabbak a microlaggra. És okoskám elárulom hogy ez az FPS teszteknél nem is látszódik. Egy 6 szálas proci sose fog simább élményt nyújtani mint egy 12 olyan játéknál ami tényleg ki is használ 12-t mint pl a Cod BO4 vagy a Battlefield 5 amit a kérdező is írt.
Kérdező mivel leírtad hogy 60 fps a cél ez is csak megerősítette hogy a hogy a Ryzen 5 2600 tökéletes választás. Ha 60hz-es a monitorod is akkor hiába vennél akármilyen drágább procit nem látnál különbséget.
2019. júl. 16. 13:38
15/27 anonim válasza:
#18 Nézd, ha nálad az érvelés kimerül abban, hogy forrásmegjelölés nélkül beböfögsz ilyen és ehhez hasonló random okosságokat (mindezt úgy, hogy az előző grafikonon is látszott, hogy nincs alapja annak, amit állítasz), akkor legyen, beszállok a játékba: sok embertől hallottam, hogy Intel processzor vásárlása után elszíneződött a lábujjuk. Na. Most már egálban vagyunk.
2019. júl. 16. 13:40
16/27 anonim válasza:
"Microlagg régi téma az AMD nél" na tessék itt a kulcsszó (régen) olyan dolgokkal érvelsz az AMD ellen ami régen volt igaz mint hogy jobban melegszenek és hasonlók. Az ég világon semmit nem tudsz a Ryzenekről valld csak be. De szerinem az intelekről se csak láttad hogy valahol több FPSt tudnak és bumm szerinted instant mindenben jobbak. Óvodás szint
2019. júl. 16. 13:41
17/27 anonim válasza:
Oh igen "lehetetlen" akkor ezt kapd ki te nyomorult, élettelen, semmirekellő, gyengeelméjű, írni nem tudó, gyerekes, ondómaradvány: I7 es procik van 4 mag 8 szál és nagyon durván be tud microlaggolni. Látszólag 20 30 fpsre lemegy komolyabb játékoknál pedig a mérés szerint sose ment 70 alá
2019. júl. 16. 13:45
18/27 anonim válasza:
#24 Ezt az öngólt. Na ki is volt az, aki fullscreen Youtube screenshotokat töltött fel képfeltöltés pont eu-ra, és azokkal próbált meg érvelni? :)))) Zseniális vagy, ne hagyd abba.
2019. júl. 16. 13:49
19/27 anonim válasza:
#25 hogy lenne mar ongol? ott vannak a kepen az eredmenyek jezusom tiszta amd boi vagy XD
#23 nem mellesleg i7 es procik 5-6 eve voltak 4 magosak es nem most te majomparade 🐒
2019. júl. 16. 13:53
20/27 anonim válasza:
#26 Aha, tehát te nyugodtan használhatsz Youtube videókat referenciaként, de ha ezt más csinálja, akkor az szánalmas... nincs több kérdésem :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!