Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Warith prism hűtő zörgés ellen?

Warith prism hűtő zörgés ellen?

Figyelt kérdés

Wraith prism hűtő zörög, van hogy 10percenként 1-et, van hogy óránként csak. Sőt volt hogy kb 10óráig nem hallottam. Lehet hogy por ment bele, nem tudom.

Vegyek WD40-et és fújjak bele? Egyáltalán szabad belefújni vele?

2019. júl. 15. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
csak úgy ne fúj bele WD40-el. 😅 Először próbáld meg sűrített levegővel kifújatni. Majd ellenőrizd hogy tuti, jól van rögzítve az alaplapra. Mert az is okozhat zörgést, hogy valahol nem rögzít rendesen. Ha ezek után is van zörgés, akkor jöhet a ventilátor leszedése, gumikupak le és egy pici wd40-en bele a közepébe. Hány éves a hűtő?
2019. júl. 15. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Nincs még kerek 1 éves, szerintem veszek akkor mind2-t, mármint sűrített levegőt is. Ha marad a zörgés akkor meg vagy veszek egy NZXT Kraken x52/62-t, vagy egy Dark Rock Pro 4-et, mert ha lúd akkor legyen kövér :D

Alapvetően hangos és nem is annyira jól hűt ez a Wraith prism, de olyan szépen néz ki hogy mindent meg lehet bocsájtani érte :D

2019. júl. 15. 21:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarom még elhamarkodni de kicsit megmozgattam kézzel ki-be a ventit (xDD), porszívó(fújó)-val kifújtam, egy kicsit rángattam is xD és azóta nem zörgött. Lehet hogy az a porszem kijött belőle ami okozta. Nagyon remélem :)
2019. júl. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!