Normális egy Asus rög strix rx 580 8gb océs kártyának a 87 fok terhelés alatt?
Elsőre ne hallgass, az egy barlangi troll vagy le van maradva az előző évtizedben.
Egyébként szerintem nem. Persze ha nyáron 35 fok van a szobában lehet magasabb a szokásosnál de szerintem normál esetben nem kellene nagyon 70 felé mennie de közel 90 ig semmiképp. Még ha egy átlagosan szellőző házban van se.
Nyúltál a gyári órajelekhez meg ventillátor görbéhez? Azt mondjuk érdemes lehet átállítani mert nekem szintén Rog Strix (1080-on) úgy volt beállítva hogy sose pörögjenek 70% felett.
Az egy pöppet sok.
Tisztítsd le azt pasztazd újra.
80°C fölött már nemigen egészséges hosszútávon, egy 2-3 ventis kártya nem kellene ilyen meleg legyen. 87°C-on már több mint valószínű, hogy visszafolyt a teljesítményéből is.
Okozhatja szellőzés mentes gépház-tér is, illetve magas szobahőmérséklet.
Sűrített levegős palackkal is átfújhatod az lenne a tuti.
#5 És melyik Ryzen volt valaha is melegebb mint a hasonló kaliberű és korú Intel ellenfele?? :DD
Ugyanmár srácok.
Azért a P4-Athlon korszakban az amd vezetett...
De mi is a fő különbség köztük most?
Az áruk alsó és közép kategóriában.
Most a zen core korszakában kijelenthető,hogy egyformán jók mindketten,csak az amd alsó kategóriás cpu áráért közép kategóriát ad.
A gyári hutokkel sincs probléma max annak aki
-gyári pasztát használ
-nem tudja normálisan összerakni
-zárt házba rakja
-Silent módban használja mert az halk és milyen Jó!
Ja az árát nem nézzük teljesitmenyben egyforma!
De ha az árát is nézzük, az AMD a bajnok. Ezt nem szoktuk meg eddig, mert ugye eddig gyengélkedett.
De hogy legyen árnyoldala is:
Amd vga-t már nem vennék.. Szerintem mindenki tudja miért.
"Intel gyári hűtőnek egy ipari hulladékot ad, szemben az AMD-vel, aki szinte kiválót."
Ez pont hogy fordítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!