Pc építésben adtok segítséget kérlek?
Figyelt kérdés
Pc építésben gondolkodom, 80 ezer a keret kérlek írjátok le hogy ebbe mi férne bele? Valamint bármilyen monitorral kompatibilis a gép amit osszeraktok nekem?2019. júl. 14. 15:20
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy van egy 10 éves asztali számítógépem, abból a ház jó? Vagy van még valami ami maradhat benne ? Nem játekre kell a számítógép hanem csak filmezés meg néha Minecraft és ennyi.
2019. júl. 14. 15:24
4/6 A kérdező kommentje:
Romániában, Erdélyországban élek az a baj. Ipon.hu - n ezért nem tudom, de az alkatrészeket megtudom emag- róla rendelni.
2019. júl. 14. 15:40
5/6 A kérdező kommentje:
Leírjátok hogy pontosan milyen alkatrészeket vegyek? Ha megkérlek válaszolok minden kérdésemre?
2019. júl. 14. 15:43
6/6 anonim válasza:
CPU: AMD RYZEN 3 2200g 25K
(VGA processzorba integrált VEGA 8)
Alaplap: B450 lap 20K
RAM: 2X4 3000MHz 15K
HDD: 1 TB 10K
Táp: Be quiet 400W 14K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!