Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videokártyát választaná...

Isfmitom kérdése:

Melyik videokártyát választanátok?

Figyelt kérdés

GIGABYTE RX 570 GAMING 4GB vagy MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC vagy ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming D 4G OC vagy valami mást 45e környékén?

Játékra meg egyenlőre hobbi szintű 2d/3d rajzoló programokra kellene.

Gépem: ASRock Fatal1ty H97 Killer, i5-4690, 16 gb ram

2019. júl. 12. 17:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ennek jobb a hűtése annál a 3 nál mint amit írtál

2019. júl. 12. 17:38
 2/23 anonim ***** válasza:
3%
Gtx1660Ti-t valasztanam mert eros
2019. júl. 12. 19:08
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Te 65%-os ennyire nincs életed, hogy minden második ilyen kérdésnél ilyen gagyi módon trollkondod kell? :D Biztos tudsz GTX 1660TI-t 45 ezer körül venni... fogadjunk valami GT 710 szintű kártyád van mert ha valami jobb lenne már játékra használnád nem arra hogy itt trollkodj
2019. júl. 12. 20:29
 4/23 anonim ***** válasza:
3%
#3 jelenleg te trollkodsz, mindenhol a ryzenedet ajanlgatod ami kb arra lesz jo majd annak aki megveszi hogy telen befutson vele meg elvezze a mikrolagg elonyeit. Eppeszu ember elvbol keruli az amdt sot a legtobb itt aki trollkodasbol amdt ajanl annak is intel van.
2019. júl. 12. 20:51
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

#4 ugye megvan hogy a ryzen a 7nm miatt hidegebb, mint a hasonló teljesítményű intel.

A kérdésre: a nitro+ tényleg jó, overclockra is. Nekem először msi volt, nagyon rossz hűtése van. Visszaküldtem, mivel a nitro+ nem fér bele a gépházamba, ezért a gigabyte-t választottam és ennek már tökéletes a hőmérséklete.

2019. júl. 12. 21:23
 6/23 anonim ***** válasza:
6%
#5 mar eleve lehetetlen amit irsz felolem lehet 88383nm js hutesben intelt sosem tudta legyozni
2019. júl. 12. 21:31
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

Hallod kisöreg te nagyon le vagy maradva ha azt hiszed 2019 ben hogy egy 3. generációs Ryzen melegebb vagy többet fogyaszt mint egy 9. genes intel proci.

Néztél te teszteket egyáltalán? Van halvány fogalmad is róla mi a f**zról írkálsz itt össze vissza? Hogy épeszű ember kerüli az AMD-t? Szerintem az épeszű vásárló utánanéz a dolgoknak rendesen mielőtt új hardvert vesz és nem vakon löki a dumát hogy "csak intel meg nvidia" hanem mérlegel hogy mik az igényei és mit engedhet meg magának és azon belül mivel jár a legjobban. És igen képzeld nekem is intelem van mert még 2012 ben vettem amikor egyértelműen jobb döntés volt de 95% hogy a kövi CPU-m Ryzen lesz.

De meghallgatom szívesen mik az érveid miért jobb választás egy intel proci most mint egy Amd ryzen 3000 es. Vagy ha már GTX 1660TI miért lenne az jobb mint mondjuk az új RX 5700. Ja hogy érvelni nem tudsz bocsi..

Ha kicsit szétnézel a neten érdekes módon a legtöbb tech cikkben vagy tech youtube csatornán is azt mondják az esetek kb 90% ban jelenleg jobb döntés egy új Ryzen de te biztos jobban tudod mint akik évtizedek óta ebben a szakmában vannak.

2019. júl. 12. 21:31
 8/23 anonim ***** válasza:

Az RX 5700 szinte echte ugyanazt a teljesítményt hozza mint az RTX 2070 ugyanakkora fogyasztás mellett. Az hol harmatgyenge? És igaz nem tud raytracinget ami jelenleg eleve baromság ha megfelezi az FPS-t meg egy kezemen meg tudom számolni hány játék támogatja. Ellenben tud Fidelity sharpeninget ami nem kicsit bealázza a DLSSt amit szintén csak vagy 5 játék tud ellenben a sharpening minden DX 9 12 és Vulkanos játékkal működik. Nekem I7 3770K val vannak mikorlaggjaim komolyabb játékoknál ilyen probléma meg az első genes Ryzenekkel sincs.

De figyelj ha neked a rosszabb kell több pénzért én nem akarlak tőle eltántorítani. Csak másokra ne akard rásózni a túlárazott cuccokat indoklás nélkül.

2019. júl. 12. 22:03
 9/23 anonim ***** válasza:
Tehát hogy az az Intel Fanboy is megértse. A mostani Ryzen 3. Generációs procik jóval erősebbek, hatékonyabbak, hűvösebbek, újabb gyártástechnológiával rendelkeznek, olcsóbbak, mint a Mostani Intel 9. generáció.
2019. júl. 13. 08:50
 10/23 A kérdező kommentje:
Kezdem úgy érezni, ha feldobtam volna egy pénzérmét akkor is közelebb vagyok a megoldáshoz.. :D
2019. júl. 13. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!