Asztali HDD-et eddig a talpával lefelé tartottam de most helyhiány miatt elfektettem, károsodhat ezért?
Nekem az egyik ismerősöm 2 napig úgy használta a HHD-t hogy a vezetékeken lógott ki a házból. Nem volt hely meg valamit szerelt állandóan a gépben aztán csak kilógatta oldalt. 3. napon meg is adta magát a vinyó, ment a kukába.
Szóval nem biztos hogy olyan jót tesz neki, ha mindenféle pozícióban van tárolva. Legjobb vízszintesen.
Mint írtam a fektetett és az álló pozíció rendben van.
Erre ketteske jön azzal hogy a kábelen kilógatott himbálódzó vinyó tönkrement. Ez ellenérvnek eléggé gyenge. Még jó hogy tönkrement!!
Mi van 78% ma még nem könnyítettél magadon? Javaslom vonulj akkor félre egy 5-10 percre.
Nehogy már azt gondold te szärtad a spanyol viaszt és körülötted forog a világ, ember.
"ellenérv" :D Kit érdekel hogy te mit írtál, el se olvastam.
Azért van ez az oldal, hogy leírjuk a tapasztalatainkat, nem pedig azért hogy amolyan helyi megmondó emberként azt higgyük itt mindenki hülye csak a 78% tudja megmondani a tutit.
Én ezt láttam, leírtam hogy mi történt ennyi. Nem himbálózott (ilyet sehol nem mondtam nem tudom mit képzelődsz) simán csak függőleges helyzetben ment 2 napot és kifingott.
Felfogtad? Akkor örülök.
"Mi van 78% ma még nem könnyítettél magadon? Javaslom vonulj akkor félre egy 5-10 percre."
- a, ebből mindjárt látszik ki a paraszt. Gratulálok...
"Kit érdekel hogy te mit írtál, el se olvastam."
- Akkor mit idézgetsz belőle és mire válaszolsz?? Ezek szerint azt se olvasod amit TE írsz!
"Én ezt láttam, leírtam hogy mi történt ennyi."
- Jó, Balogh Pistike ezt látta, más meg mást látott. Én is mást írok, meg te is csak én nem anyázok.
Ja, és láttál már szervert? Tudod mi az??
Itt van egy csak neked. 16 vinyó van benne OLDALÁRA fordítva. Na ők is biztos hülyék csak te vagy a megmondó ember...
Szánalmas vagy...
Ja és akkor nekem írogat privátba hogy a 6-os hozzászólás is az enyém csak másik profilról. Mondjuk ezt nem tudom hogy lehetne cáfolni, de természetesen az nem az enyém.
Ez van amikor elfogynak az észérvek. Jön a kőbunkó paraszt módra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!