Windows 10 Memory Management kékhalál, megoldás?
Ma jelentkezett a probléma, mindig mikor el akarok inditani bármilyen játékot, tölt, majd kékhalált kapok memory_management hibaüzenettel. Lefuttattam most egy memóriadiagnosztikát, nem talált hibát, még próbálkozom egy-két megoldással amit találtam a neten.
Tegnap letöltöttem az Avast Cleanup-ot mert kaptam hozzá 60 nap próbaverziót, és letöröltem egy két dolgot, köztük valami Windows régi fájlokat is, amire azt irta, hogy biztonságosan törölhetőek. Esetleg okozhatja ez, és újra kell telepiteni ?
Illetve elég poros, már kiakarom fújatni, van kompresszor is faternak, ma szerintem fel is hozatom vele, aztán kifújatom, okozhatja a por ?
Vagy ha ezután sem javul meg, akkor lehetséges hogy régi már a RAM és cserélni kell ? Illetve van benne egy meghalt Winchester is, amin nincs tárolva már semmi, ezt is kikéne már mondjuk szedni, most külső háttértáron tárolom a dolgokat, amik a D-n voltak vagyis a másodlagos vinyó volt a szar, nem amin a rendszer van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!