Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 10 Memory Management...

Windows 10 Memory Management kékhalál, megoldás?

Figyelt kérdés

Ma jelentkezett a probléma, mindig mikor el akarok inditani bármilyen játékot, tölt, majd kékhalált kapok memory_management hibaüzenettel. Lefuttattam most egy memóriadiagnosztikát, nem talált hibát, még próbálkozom egy-két megoldással amit találtam a neten.

Tegnap letöltöttem az Avast Cleanup-ot mert kaptam hozzá 60 nap próbaverziót, és letöröltem egy két dolgot, köztük valami Windows régi fájlokat is, amire azt irta, hogy biztonságosan törölhetőek. Esetleg okozhatja ez, és újra kell telepiteni ?

Illetve elég poros, már kiakarom fújatni, van kompresszor is faternak, ma szerintem fel is hozatom vele, aztán kifújatom, okozhatja a por ?

Vagy ha ezután sem javul meg, akkor lehetséges hogy régi már a RAM és cserélni kell ? Illetve van benne egy meghalt Winchester is, amin nincs tárolva már semmi, ezt is kikéne már mondjuk szedni, most külső háttértáron tárolom a dolgokat, amik a D-n voltak vagyis a másodlagos vinyó volt a szar, nem amin a rendszer van.

2019. júl. 10. 13:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Most unexpected store exceptionnel fagyott ki, lehet hdd, vagy alaplapi vezérlő. Kifújatom, viruskeresést futtatok, ha semmi akkor hardvercserék...
2019. júl. 10. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit ír ki a kékhalálnál? Tegyél fel fotót róla. Ez csak súlyos rendszerhibáknál jelentkezik. Ezt a kódot beírva (0x0000000) a Google kiadja, mi a hiba, így csak találgatás a vége.
2019. júl. 10. 15:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Irtam hogy az egyik memory_management, a másik unexpected_store_expection. A kódot is leirom legközelebb, csak azt meg se jegyeztem, de gondolom ugyanezekre a hibaüzenetekre mutat.
2019. júl. 10. 21:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Kifújtam, ugyan az. nem ir kódot csak memory_management és unexpected_store_exception ezzel a kettővel kapok kékhalált. Alaplapi hiba lehet akkor ? Vagy cseréljek mindent, RAM, vinyó, alaplap.
2019. júl. 11. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
2019. júl. 12. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
ttps://answers.microsoft.com/hu-hu/windows/forum/all/unexpected-store-exception/4011428b-a066-4629-8165-dd267efa95e7
2019. júl. 12. 19:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Vettem új alaplapot és pont most tudtam meg, hogy van a prociba egy integrált videókártya, és lehet hogy csak az elem merült leés mindig visszaállitotta alapra a biost és ott kellett volna csak letiltani -,-" Mivel se egy megpuffadt kondit nem látok se semmit. No mind1 csak 14k minusz
2019. júl. 13. 14:58
 8/8 anonim válasza:
és azt hogy kell kikapcsolni, hogy ne állítsa vissza a bios-t?
2020. jan. 20. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!