Ha veszel egy gamer hardvert amin gyári hibásan nem működik az RGB te visszavinnéd?
Nyilván ha valamit hibásan adnak az alap hogy visszaviszed.
De ha tegyük fel a hardver teljesen, hibátlanul működőképes leszámítva az RGB-t.
Te tényleg vesződnél vele heteket visszavinni, újra átvenni stb. Hogy megkapd a csili-vili RGB-t?
(leszámítva a perifériákat és nem az RGB fanokat kérdezem akik pont az RGB miatt vették meg az eszközt)
Az attól függ, hogy mennyit fizettem érte.
Egy nyóc ezer forintos mechanikus billentyűzetet biztos nem vinnék vissza, csak azért mert nem világít itt ott.
Elallni a vasarlastol es ujat venni nem hetek, hanem percek kerdese.
Ha azt akartad kerdezni, hogy regota meglevo es utolag meghibasodottal kinlodnek-e, akkor valoszinuleg nem.
alapból nem szeretem a világítós csilli-villi cuccokat, igaz kb mindenem gamer kategória, mert pl a billentyűzet világításnak van előnye, az egyik egerem amit gamelésre használok, az is világít
alapból nem is akartam plexi oldalú gépet, de nem találtam normálisat ott ahol vásároltam a configot és egyben akartam megkapni
ha tényleg csak az RGB nem működik, akkor nem hiszem, hogy kicserélném, viszont az biztos, hogy tesztelném pár napig és bármi kis gyanús dolog van, csere!
Ha már direkt világítóst vettem, tehát szempont volt, akkor egyértelmű, hogy cseréltetem.
Ha nem az rgb miatt vettem, csak volt rajta az is, akkor nem izgatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!