Mitől halkul el a mikrofonom?
Már borzasztóan idegesít hogy beszélek, beszélek, és olyan mintha azért halkítana le kb 100%-ról 15% hangerőre mert picit hangosan beszélek, és emiatt szinte semmit nem érteni.
Mitől van ez? be lehetne állítani valahol hogy ez a szerencsétlen ne halkítson le a porba 1 icike picike hangos beszédtől?
Fejhallgató: Logitech G430 (ennek a mikrofonját használom)
Előre köszi a válaszokat!
Valami érintkezési, vagy kontaktus hiba lesz a csatlakozónál, vagy magában a mikrofonban.
Nekem van olyan fülesem, amit véletlenül többször megrángattam és a Jack dugónál nem mindig érintkezik, de szerencsére nem az aljzat defektes, mert az új fülessel jól működik.
Derítsd ki, mozgasd meg egy kicsit, feszítsd enyhén fel, le a dugónál.
Én aláraktam egy darabig olyan felpolcolást, ami felfelé feszítette, de vettem végül másikat.
Ha drága fülesed van, akkor ha ott a hiba, érdemes kicseréltetni a dugóját.
Lehet mondasz valamit mert a fejhallgatóm baloldali tartója letört, így a hangszoró csak lóg, és egy kis kábel tartja emiatt használtam is volna a garanciámat, de nem találtam sehol, se email, se kapott lap róla... akkor most mi legyen? ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!