Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vásároltam egy RTX 2060...

Vásároltam egy RTX 2060 Videokártyát, viszont tegnapig meg voltam győződve róla, hogy az alábbi kábel bőven elég hozzá. Tévedtem?

Figyelt kérdés

A Videokártya jellemzői ( [link]

A PCIe kábel pedig ilyen (( [link]

Szükségem lehet esetleg egy külön 6 pines, vagy 8 pines csatlakozóta, vagy elvileg ez is elég? Mert táp csatlakozónak 8 pint ír, de hivatalosan van mellette még egy 6 pines is. Köszi a válaszokat!

2019. júl. 9. 04:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó az a kábel. 8 pines csati van 2 darabban, ha netán csak 6 pinre volna szükség. Rádugod a 6 pinest, és mellé a 2 pint és kéz.
2019. júl. 9. 05:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Várhattál volna az RTX 2060 8GB SUPER-ig.
2019. júl. 9. 05:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Első: eddig oké, de a videokártyának kell még egy 6 pin. Erről menni fog, vagy kell még egy kábel?
2019. júl. 9. 06:07
 4/6 ThodEE GoD ***** válasza:

2db kábel kell, ha nem moduláris a tápod akkor a linkelt kábel nem jó mert a kék felét kell a tápba dugni, a tápból alapba szokott ki jönni legalább 1db 6os, táp függő, nehéz segíteni kevés infó.

Ha moduláris tápod van csak nincsenek meg a hozzá kapott kábelek akkor 2db ilyen kábel kell, az egyikből mind a 8at bedugod a másiknál a különálló kettest félre hajtod és csak a 6ost dugod be.

2019. júl. 9. 06:24
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a táp

2019. júl. 9. 06:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég ez az egy kábel. A kék vége megy a tápba, míg a feketék a kártyába. Pont azért találták ki ezt a kábelt, hogy ne kelljen két külön drótot használni.
2019. júl. 9. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!