Melyik VGA-nál kezdődik a FHD Ultra 60fps?
Engem is :)
Egy barátomnak 980ti van, ami már 3éves, de lazán visz mindent még FHD maxon, és kompromisszumokkal QHD-ben is... oké nem is volt olcsó anno
Most pedig lassan már 1660ti alatt nem is látok konfigokat, nem is értem
Ezért érdekelne
Ez egy buta kérdés.
A játék is meghatározza ezt.
Egy régi gépben volt nekem anno egy GT610 atomerőmű.
Bizony volt rengeteg olyan játék amit simán vitt 100 feletti fps-el.
Tudom, hogy a mai kis gyökereknek a BF5 meg a Fortnite vagy mi a sz @ r a játék, de ez így ebben a formában nagyon ostoba kérdés.
Ez így nem túl jó kérdés, kéne tudni, milyen játékokról van szó. Ugyanis ha te mondjuk olyan játékokat is játszanál, mint a Metro Exodus, és Ultra alatt érted az RTX-et is, akkor 2080 alatt nincs élet. Ha viszont nem érdekel az RTX, akkor meg lehet úszni egy GTX1080/Vega56-ból is a dolgot úgy, hogy minden mást teljesen feltolsz, de talán még egy GTX1070 is elboldogul kompromisszumok nélkül.
Egyébként 90%-ban még egy GTX1060/RX580 is alkalmas volna erre, csak sajnos vannak nagyon gyengén optimalizált játékok.
1070-em van egy ryzen 5 2600 mellett. Ezzel simán hozható a 60+ fps, de ez azért erősen játékfüggő. Például kipróbáltam a seemta-t (gta sa multi), ott ha sokan vannak a szerveren a stabil 30 sincs mindig meg.
De kb. az 1070 az a szint, ahol a kompromisszummentes fhd 60fps kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!