Kérlek adnátok tanácsokat?
Ilyen árban elég nagy a választék, nekem BQ Pure Rock van, némileg körülményes szerelni, de nagyon jól hűt.
Aztán ott van még az Arctic Freezer 33/34, Alpenföhn Brocken 2, Alpenföhn Ben Nevis stb.
Arra figyelj, hogy olyan magas legyen, ami befér a házadba, és a memória se legyen az útjában.
Én ezt használom kb 5 éve már, az x oldalán idétlenül néz ki, de teljesen hangtalan, és nagyon könnyű takarítani. Plusz érv mellettük, hogy az egyik proci váltásnál sikerült kinyírnom az egyik menetet, akartam rendelni az arctic oldaláról de valamiért nem sikerült, írtam a supportnak hogy mi a helyzet és 3 munkanapon belül küldtek egy cserét(ingyen, még a vásárlást sem kellett igazolnom). Nem tudom a többi gyártónál mi a helyzet, de az arctic gyönyörűen kezelte a problémát.
De ebben a kategóriában teljesen jó választás az örökzöld evo 212, vagy a cryorg h7 is.
Haverommal fél éve kb egy BQ Pure rockot szereltünk be neki az azóta is nagyon jól teszi a dolgát de ha nem veszed ki az alaplapot és kicsi a gépház tényleg macerás kissé beszerelni. Nekem elég széles a házam én most egy Alpenföhn Brocken 3 2x140mm el szemezek ami ugyan 18 ropi viszont az 1 ventis változata már van 14 ezerért, néztem róla tesztet és jó eséllyel kategóriája leghalkabb tagja.
Mondjuk annyira nem meglepő egy 140mm-s ventinek nem kell annyira forognia egy nagyobb bordán mint a mostani asszem 90 milis Cooler Master hűtőm ventijének.
De tényleg nézz utána mi a max ami belefér a házadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!