Ez a félkonfig megér 16000FT-ot?
Asus z170 Pro Gaming Alaplap
G3900 proci + hütő
4GB DDR4 ram
Ennyi infó van róla külföldi oldalon. 50Euro
Külföldön bizony léteznek ilyen "túl olcsó hogy igaz legyen deal-ek", amik nem kamuk.
Én például vettem google home mini-t egyenesen a google weboldaláról 8 euróért (eredeti ár 50 euró), egy promo kóddal amit ebay-on vettem. Be is szereztem 8-at, mert csak annyit engedett. De például lehet venni 170 euróért teljesen patika állapotú iPhone 7-est is, 1 év garival ebay-ról, jó értékelésekkel. Holott magyarba 80 ezret is elkérnek érte használtan gari nélkül.. 5s-t vettem már így 100 euróért, amikor még simán elkértek érte 100 ezreket is akkoriban. És tényleg eredeti, karcmentes az egész.
Szóval simán igaz lehet ez a hírdetés. Bár ha nem valami ismert oldalon árulják és Európán kívülről érkezik, akkor inkább hanyagolnám. Ebay-ról simán bevállalnám, mert ha valami nem okés, visszaküldik telibe a pénzed.
Végül is megvettem. Működik rajta minden.
Azért adta ilyen "olcsón" , mert semmihez sincs doboza az alaplap hátlapja is elkeveredett neki. Fél éve csak porosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!