Ez így jó? Laptopon lejött a felfele nyíl -billentyű; egy éve kb nincs is rajta.
Figyelt kérdés
Lassan 10 éves laptop; a billentyű szétment; aztán mindig visszaraktam, de mindig becsúszott alá az ujjam,tehát így megcsúszott rajta, és amikor emeltem fel, akkor beleütközött beléakadt, és megnyomta, és fájt. Amikor tetriseztem. Na , és szóval most már egy-másfél éve van úgy, hogy egy idő után szóval már vissza se kezdtem igazgatni a billentyűt; és akkor most azt a kis átlátszó gumis cuccot nyomogatom. De most az is így eltört. Így még haszálható? Ráraknám még -csak rátenném simán a billentyű tetejét, de most/pillanat nem tudom, hol van. Na most akkor ezt így lehet még használni? Vagy meg kéne javíttatni? A billentyűnek ha megvan, akkor már csak a teteje van meg; és van egy minipolc, amit már átnéztem, de nem tudom, elég alaposan-e; de az is lehet, hogy tök máshol van; de mondjuk tegyük fel, hogy nem lesz meg. És így feljön a billentyű helyén a kis gumi, és oldalra bicsaklik. Lehet, hogy a mamám piszkálta, lehet, hogy már eddig bírta az a kis cucc. Na szóval, ezt így még lehet használni, vagy meg kéne javíttatni mindenképpen? Amikor rakosgattam vissza én , egyénileg a billentyűzetet anno, de akkoris mindig szétjött, de nem is feltétlenül tudtam tökéletesen összerakni. Talán volt ott mégvalami, amit nem tudtam úgy bepattintani a helyére, mint ahogy volt.2019. júl. 2. 21:46
1/3 A kérdező kommentje:
biztonság tekintetében szal ez még így jó-e
2019. júl. 2. 21:47
2/3 anonim válasza:
Ez a kánikula keményen beüt az autistáknak. :D
3/3 A kérdező kommentje:
Áram kapcsán gondoltam, hogy ha felhajlítódik a kis gumi rész nagyon gyors játék közben a gépen.
2019. júl. 2. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!