4k gamer pc-re akarom átalakítani a jelenlegi gépem, de segítségre van szükségem. Tudnátok segíteni?
A mostani konfigom:
Alaplap: Asus rog strix b-
350f gaming
Processzor: Amd Ryzen 1600x
Videókártya: Asus rog strix
geforce gtx 1080ti
RAM: 32gb hyperx
Proci hűtő: BeQuiet pure rock
Tápegység: FSP hyper m 700w
Annyi hogy tárhelyem már van, meg gamer ház is. Mindenképp Amd procit akarok. Mert mindig is az volt nekem és elégedett vagyok velük.
Tippeket várok, köszönöm előre is.
1080Ti a kulcs, ott a 4K lelke mondhatni
RAM gondolom dual, vagy quad channelben és megfelelő órajelen fut
max procit kell cserélned, ha gyenge
de 4K gamingben ne számíts 200 FPS-re, ha esetleg ezt szeretnéd kihozni
Szerintem még egy 1080Ti, és mehet SLI-be.
2080Ti is lehet egy lehetőség, ha eladod 1080Ti-t.
A CPU esetek többségében elég.
Ne vegyél még egy 1080Ti-t, mivel az alaplapod csak Crossfire-t támogat, szóval nvidia-nál nem lesz SLI-d, felesleges vétel, hacsak nem cserélsz mellé alaplapot is, ami már támogatja.
Ez már így is jó 4k-ra, de ha többet akarsz, akkor a 4k a videokártyát terheli le nagyon, szóval gtx 1080Ti helyett rtx 2080Ti csere.
a processzor hőmérséklete 85 fok alatt bőven jó, 90-95 celsius foknál kezdj el aggódni.
Ha nagyon akarsz rá hűtőt, akkor sok múlik a gépházon, de annak pontos típusát nem osztottad meg, mert hiába írunk jó hűtőt ha nem fér be a házba, ha leveszed a gépház oldalát akkor meg oda a légáramlás.
Egyébként meg nyári kánikulában 50-55 fok semmi, nekem kompakt vízhűtéssel fix 60 fok az intel processzorom alapjáraton és még el se indítottam a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!