0,8 GB VRAM használatban a 8 GB-ból egy fullhd maxra húzott játék esetében?
Itt a Radeon VGA monitora driverbe építve :
Eszerint a 8 GB VRAMból a játék közben 0,8 GB van használatban és ez a max érték mert van hogy még ennyi se? Egy full HD maxra settingsre húzott 1-2 éves játék esetében???
Ez reális lehet?
"gy milyen beállításokkal-felbontáson játszol, persze csak ha nem titok."
erre marha egyszerű a válasz le is írtam már: fullhd és ami az adott játékban van max és kész.
Nem tökölök a settingssel preset max és kész.
na mindegy levettem a 16x élsimítást 8x értékre és nem laggol.
úgysincs különbség már a 4x-8x között se
Már hogy ne lenne különbség, egyébként azt irod hogy már nem laggol...miért eddig laggolt? Nem irtad h laggolt volna :D Ott valami eléggé gázos lehet valóban....GTX 1080...biztos nem kinából rendelted? RX 580-al játszottam ezzel a játékkal MAX-on FULLHD-ban és tartotta a fix fps-t lagg nélkül bár inkább Spintires mint ez...nem értem a reklamációdat...tuti kinai a kártyád :D Bár nekem közel sem használta ki 100%-ban a kártyát csak ilyen 10-20% között volt :D meg is lepődtem.
CPU: Intel® Core 2 Duo 2.5GHz or equivalent
RAM: 4 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 470 or equivalent
Ez a játék ajánlott gépigénye nehogy már egy GTX 1080 ne tudja elfuttatni ezt XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!