Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 0,8 GB VRAM használatban a 8...

0,8 GB VRAM használatban a 8 GB-ból egy fullhd maxra húzott játék esetében?

Figyelt kérdés

Itt a Radeon VGA monitora driverbe építve :

[link]

Eszerint a 8 GB VRAMból a játék közben 0,8 GB van használatban és ez a max érték mert van hogy még ennyi se? Egy full HD maxra settingsre húzott 1-2 éves játék esetében???

Ez reális lehet?

2019. jún. 23. 15:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"gy milyen beállításokkal-felbontáson játszol, persze csak ha nem titok."

erre marha egyszerű a válasz le is írtam már: fullhd és ami az adott játékban van max és kész.

Nem tökölök a settingssel preset max és kész.

2019. jún. 23. 19:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor ott valami tényleg gázos, mert 30%-nál többet nem kellene hogy használjon a kártyából. Vagy szoftveres, vagy hardveres, de 100% hogy valami nem oké. Milyen procid van?
2019. jún. 23. 20:08
 13/17 A kérdező kommentje:

na mindegy levettem a 16x élsimítást 8x értékre és nem laggol.

úgysincs különbség már a 4x-8x között se

2019. jún. 24. 10:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Már hogy ne lenne különbség, egyébként azt irod hogy már nem laggol...miért eddig laggolt? Nem irtad h laggolt volna :D Ott valami eléggé gázos lehet valóban....GTX 1080...biztos nem kinából rendelted? RX 580-al játszottam ezzel a játékkal MAX-on FULLHD-ban és tartotta a fix fps-t lagg nélkül bár inkább Spintires mint ez...nem értem a reklamációdat...tuti kinai a kártyád :D Bár nekem közel sem használta ki 100%-ban a kártyát csak ilyen 10-20% között volt :D meg is lepődtem.

CPU: Intel® Core 2 Duo 2.5GHz or equivalent

RAM: 4 GB RAM

GPU: NVIDIA GeForce GTX 470 or equivalent

Ez a játék ajánlott gépigénye nehogy már egy GTX 1080 ne tudja elfuttatni ezt XDDD

2019. júl. 2. 00:21
 15/17 anonim ***** válasza:
9/14 aha, elhiszem, de attól még simán lehet kamu, ha nem viszi a mudrunnert, akkor bajok vannak...
2019. júl. 2. 09:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen az ipon-osok is "hibásat" adtak, vagy esetleg a tápegységet baszakszik, nekem is aza baj... (FX-8370 RX 580)
2019. júl. 2. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Akár még lehetséges opció lehet, hogy szarul van megcsinálva a játék, csak egy össze-vissza ütött-kopott játék...
2019. júl. 2. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!