Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire bővíthető egy asztali...

Mennyire bővíthető egy asztali gép?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel veszek olcsón egy asztali gamer gépet, mondjuk egy i3 mas 8gb ram, Geforce MX150 el. Akkor utólag bővithetem pl i7 vagy jobb, 32Gb ram(ezt tudom, hogy lehet), gtx 1080 ra? Vagy jobbra, vagy hogy működik ez?

2019. jún. 22. 19:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a segítségeket, kicsit jobban átlátom most már
2019. jún. 22. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Én még annyit hozzá tennék hogyha a fejleszthetőség szempont akkor most mindenképp jobban megérné AMD platformra építeni. Mert ha most veszel egy pl I3 as gépet ahogy a kérdésben írtad akkor azt a jövőben is "csak" egy mostani I7 re vagy I9 re tudod bővíteni mivel már idén új proci foglalat lesz ha minden igaz.

Ellenben az AMD még 2020 ig megtartja az AM4 foglalatot ami 2017 óta van. Tehát ha most veszel egy jobb 400 as sorozatú alaplapot vagy 1 hónap múlva akár az új 500 as sorozatút, abba a legjobb 2020 as AMD procit is bele tudod majd tenni jó eséllyel.

Ha nem valami gyenge tápot veszel a videókártya fejlesztés talán még a legegyszerűbb. És persze SSD-t HDD-t is simán lehet cserélni.

2019. jún. 22. 21:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez is sokat segített
2019. jún. 22. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!