Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik egér a 2 közül?

Melyik egér a 2 közül?

Figyelt kérdés

van 2 gamer egér amit kinéztem de nem tudom melyiket vegyem mert nem szeretnék csak kinézet alapján dönteni

[link]

[link]

2019. jún. 20. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
szép-szép, de vezetékes optikai egérért ennyi? :-D
2019. jún. 20. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt vedd, amelyik NEKED kényelmes.

Azért túl nagy elvárásaid ne legyenek.

2019. jún. 20. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezektől ne várj semmit... Ez még kimondottan az a kategória, mikor egy olcsó vacak irodai egérre ráhúznak egy karácsonyfaégőt és eladják GÁMER ERGÉBÉ VEGYEDMEG HIPERSZUPER egérként. Ne.

Ez a minimum: [link]

2019. jún. 20. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:

# 1

Az én vezetékes optikaim 23k volt, biztos hülye vagyok hogy nem valami avago 9800-as vezetéknélküli csodát vettem annyiért (akkor még nem volt lightspeed logi normális áron, de azok is optikai egerek ugyebár).

Kérdező, az A90 alapból már csak a kábel elhelyezése miatt is borzalmas, az ilyen elhelyzés számomra még bungee-val is kizáró ok lenne. Mindkét egér lelke az A3050, nem egy ajánlott szenzor kompetitív játékra. A körítés se rózsás ezeknél az egereknél sajnos.

Szóval osztom az előttem lévő véleményét, egy G100s/102 alá nem érdemes adni, viszont ezek jóval kisebbek mint az A70/90. Mm ránézésre, hirtelen nem találtam pontos adatot a fenti csodák méretéről.

Szóval ha picit ráérősebb a téma és tényleg nagyobb egér kell, akkor esetleg egy Delux M625 külföldről. Az se tökéletes egér, de ennyi pénzért az a kompromisszum szerintem belefér bőven.

Mondanám még, hogy baromi jó áron szoktak vesztegetni még külföldön deathadder 3.5G-t, de nagyon sokat hamisítják azokat, szóval az sokszor szerencsejáték.

2019. jún. 21. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!