Melyik egér a 2 közül?
van 2 gamer egér amit kinéztem de nem tudom melyiket vegyem mert nem szeretnék csak kinézet alapján dönteni
Azt vedd, amelyik NEKED kényelmes.
Azért túl nagy elvárásaid ne legyenek.
Ezektől ne várj semmit... Ez még kimondottan az a kategória, mikor egy olcsó vacak irodai egérre ráhúznak egy karácsonyfaégőt és eladják GÁMER ERGÉBÉ VEGYEDMEG HIPERSZUPER egérként. Ne.
Ez a minimum: [link]
# 1
Az én vezetékes optikaim 23k volt, biztos hülye vagyok hogy nem valami avago 9800-as vezetéknélküli csodát vettem annyiért (akkor még nem volt lightspeed logi normális áron, de azok is optikai egerek ugyebár).
Kérdező, az A90 alapból már csak a kábel elhelyezése miatt is borzalmas, az ilyen elhelyzés számomra még bungee-val is kizáró ok lenne. Mindkét egér lelke az A3050, nem egy ajánlott szenzor kompetitív játékra. A körítés se rózsás ezeknél az egereknél sajnos.
Szóval osztom az előttem lévő véleményét, egy G100s/102 alá nem érdemes adni, viszont ezek jóval kisebbek mint az A70/90. Mm ránézésre, hirtelen nem találtam pontos adatot a fenti csodák méretéről.
Szóval ha picit ráérősebb a téma és tényleg nagyobb egér kell, akkor esetleg egy Delux M625 külföldről. Az se tökéletes egér, de ennyi pénzért az a kompromisszum szerintem belefér bőven.
Mondanám még, hogy baromi jó áron szoktak vesztegetni még külföldön deathadder 3.5G-t, de nagyon sokat hamisítják azokat, szóval az sokszor szerencsejáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!