Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy PC-nek jobb hűtése...

Ha egy PC-nek jobb hűtése akkor nagyobb lesz a teljesítménye is?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogyha jobban hűt akkor a gpu,cpu hőfoka is alacsonyabb lesz ezáltal nagyobb lesz játékok közben az FPS

2019. jún. 19. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha jelenleg a magas hőmérséklet miatt visszaveszi a tejesítményt, akkor jobb hűtéssel jobb lesz. Ha viszont jelenleg maximumon megy, akkor a jobb hűtéstől nem lesz gyorsabb.
2019. jún. 19. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdem mert volt egy erős gépház ventim és tönkre ment.

És most a cpu-nak 50+ celsius fokon van (tudom hogy ez tökéletes de a ventivel 50 alatt volt) és egy játék jobban laggol.

2019. jún. 19. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem éri el a proci azt a hőmérsékletet,ahol visszaveszi a teljesítményt(átlag 90C fok) addig teljesen mindegy,hogy 50 vagy 70 fokon megy. Ez nem befolyásol semmit.
2019. jún. 19. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor nem tudom hogy mi lehet a gond.

Akkor szerinted miért visz minden játékot már 50 C fok felett a cpu? Mert eddig tényleg de tényleg minden játékot 40-47 C fokig tartott. Most meg már az olyan játékokat mint pl.: Rainbow Six Siege 55 C fok.( tudom egy ez is tökéletes hőfok)

Vagy már csak egyszerűen öregszik mert két hónap múlva lesz 3 éves.

Pasztázni újra pasztáztam pár hónapja.

2019. jún. 19. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Az 50 fok az messze alacsony homerseklet. Az amf Fx szeria pl 70 folott kezdi visszavenni. 50 foknal ne aggodjal.
2019. jún. 20. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!