Melyik hardvert érdemesebb fejleszteni?
Jelenlegi gépem
gtx 1060
i5 7600
16gb ddr4
Ebből a procit vagy a vga-t érdemesebb fejleszteni ha csak jàtékra használnám a gépt 1080p és 1440p felbontásban leginkàbb.
Melyik a gyenge láncszem?
Kezdj el játszani. Játék alatt nézd meg a terhelést. Amelyiket jobban kihasználod azt fejleszd.
Nincs olyan hogy gyenge láncszem. Ha cpu igényes folyamatok futnak akkor azt kell fejleszteni. Ha vga igényes, akkor meg azt.
Ha a vga-t fejleszted,akkor a procit is kell és fordítva.
Ezek így kb pariban vannak.
Igen én is a vga-ra szavazok,mert a procival nem mennék többre a játékokban szerintem mert az az i7 7700 nem tud annyival többet az i5-nél max ha videókat vágnák akkor lenne nagy előny.
Vga közül eddig egy 1070ti és 1080 között vacilálok
Kicsit teszteltem a dolgot és igen a vga a gyenge, vagy 10db játékot próbáltam high beállításon fullhd-ben és a proci sokszor csak 40-70% között ment 4.0ghz-n
A vga viszont sok esetben 80-100% között dolgozott tehát annak fogy el az ereje,és több esetben sem volt meg a 60fps folyamatosan.
Igen már nézegettem h.aprón és lehet kapni használtam 1070ti-t már 80-90 ezer forint körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!