Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikkel lehetne fejleszteni...

Mikkel lehetne fejleszteni ezt a konfigurációt?

Figyelt kérdés

Most ezzel a géppel szoktam játszani:

I5-6400, Hd7870 2gb, 8gb ram, 120gb ssd

Memóriát és videókártyát bővíteném. Total War Three Kingdoms lenne a legnagyobb gépigényű játék, és maximum 230gb~ tárhelyet használnék fel.

Rx 570 4gb megéri? Hardveraprón egy sok garis kártyát megéri megvenni?

2019. jún. 16. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
RX 570-ből inkább már akkor 8 gigásat vegyél. Lehet szó 16 giga RAM-ról is, de én nem hinném, hogy kifogysz te a 8-ból.
2019. jún. 16. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Ki lehet fogyni 8 GB memóriából, én már 2 évvel ezelőtt megjelent játéknál is jártam így. Persze erősen játékfüggő, ezt a Total Wart nem ismerem, lehet, hogy oda bőven elég a 8.

VGA-t tényleg volna értelme fejleszteni, RX 570 teljesen jó, dupla olyan erős kártya, mint ami most van. Újonnan is megéri, de ha megbízható eladótól találsz használtat garival, úgy is tökéletes.

2019. jún. 16. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!