Volt neked Commodore 64 eset?
Figyelt kérdés
2019. jún. 16. 12:46
11/15 Alex Fly válasza:
@10: persze hogy létezik. Több tucat CBM emulátor van -nem csak Wintel PC-re, hanem gyakorlatilag az összes platformra Linuxtól Androidig; a neten pedig gigantikus szoftvergyűjteményeket találsz...
Ja és a mai napig aktívan fejlesztenek rá -mondjuk ez itt Magyarországon az EP-re is fokozottan igaz...
12/15 anonim válasza:
Nekem plus4 volt, aztán 386, 586, pIII 800mhz, i3 540, i5 6600k, most meg egy x58-as platformot nyúzok egy w3690-es procival. :D
13/15 anonim válasza:
@11: kösz de de nem azért kérdeztem mert engem különösebben érdekelt volna, hanem azért tettem be a linket hogy könnyen megtalálja aki ilyeneket keres magyar nyelven..
Gondoltam C64-re is itt lenne a link helye. De lehet hogy tévedtem.
14/15 Mihago válasza:
Volt? Van! Három is. Hozzá még egy komoly gyűjtemény hasonló veterán számítógépekből. Commodore-ből van 128DCR, Plus/4, Amiga 500, Amiga 1200, aztán van Atari 520 ST, Atari XL, Atari Portfolio, Enterprise, Oric Atmos, Acorn Atom, Videoton TVC, ZX Spectrum, Z81... és a többi most nem jut eszembe.
15/15 anonim válasza:
Volt és most is van.:) Néha előszedem nosztalgiázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!