Beindul a számítógépem de nem ad se képet se hangot mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Hp Elite 8300-as gépem. Vettem bele egy SSD-t meg egy videokártyát és újratelepítettem win10 rendszerrel. Minden működött is fent volt a win10 a GPU-t is felismerte de valamiért mindig a HDD-ről akart bootolni és csak úgy indult be ha a boot menüben mindig külön kiválasztottam az SSD-t. Át akartam állítani a BIOS-ban de valamiért mindig elfelejtette a beállításokat újraindítás után hiába mentettem el. Folyamatosan próbálkoztam elmenteni újra és újra aztán az egyik alkalommal már nem akart elindulni. Bekapcsolom, ventik pörögnek de se kép se hang. Mi lehet a baj mit lehet ezzel kezdeni? Válaszokat előre is köszönöm!2019. jún. 15. 16:30
1/1 anonim válasza:
Lemerült a bios elem. Legalábbis ami a beállítások elfelejtését illeti
A nem ad képet hiba rengeteg oka lehet. Memória hiba, vga hiba, monitor hiba, alaplap hiba, tápegység, stb. Egyenként kellene egy másik gépben tesztelni a hardverelemeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!