Milyen gépet rakassak össze kb 200k-ból?
ASrock B450m Pro4
AMD Ryzen 5 2600
Kingston HyperX Pradator 8GB DDR4 2666MHZ
Powercolor RX 580 8GB(57K-ért Best Buy!!!)
Crucial BX500 480GB
WD EZEX 1TB 64MB
FSP Hexa+ 85 450W
Raijintek Arcadia II.
#2.Aláírom nem rossz konfig de SSD nélkül biztosan nem vennék ma már gépet, illetve mindig más az aktuális Best Buy, így lehet akkor nem volt pl. ennyiért RX 580.
System Power 9 meg a Hexa+ 85 mellett nem valami jó vétel, abban a régi Raider S belső van és jelentősen modernebb, jobb választás a Hexa+ 85 ennyiért.(nem a régi Hexa+ról van szó)
#4.Abszolút nem értem ilyen hozzáállással mit keresel itt.
Itt vagyok a GYK-n már 7 éve lassan, írok össze konfigokat és elég sokszor benyögték ezt már hogy ez meg ez nem jön be, és?
A szándék megvan hogy segítsek az emberen ez a legfontosabb...
Ha most így állnék hozzá inkább csinálnék mást és nem idegesíteném magamat ezen.
Én is itt vagyok egy ideje, és azt nem értem, hogy mire "írsz össze konfigokat" ?
Konkrétan az áron kívül semmit sem tudsz.
Sokszor láttam már ilyet, hogy jó szándékkal összeállítunk a kérdezőnek egy gépet, majd benyögi hogy táp nem kell mert van neki, viszont egy monitor az férjen bele.
Amíg ezek az "apróságok", és a többi részlet nem tisztázottak, addig nem nagyon van miről beszélni. Ezért részemről a kacaj.
#6.Inkább megszokásból szoktam.
Itt szinte mindenki játékra akar konfigurációt, ha valami nem tetszik utólag megírja és változtatok.
Persze volt már olyanra is példa hogy a kérdező jobban tudta hogy milyen konfig kell neki, akkor persze nem érdemes segíteni rajta...
Mondjuk ha monitor kell és perifériák, általában ki szokták írni a kérdésbe.
Abban igazad is van amit leírtál, de ha ezt így leírnánk minden kérdés alá akkor sem lennénk előrébb mivel sokan még azt sem tudják pontosan mit akarnak.
Ne forgasd bennem a kést ! 🤣
Hol vagyunk, az oviban ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!