Melyik lézernyomtató éri meg a legjobban?
Figyelt kérdés
Olyan lézernyomtatót keresek amibe olcsó a tonner (utángyártott vagy akár eredeti is), és sokat lehet vele nyomtatni. Nézegettem a Brotheek jónak tűnnek, de nem tudom hogy más gyártónak van-e gazdaságosabba,, jobban fenntartható modellje? A Samsungok drágának tűnnek.2019. jún. 10. 18:15
1/3 anonim válasza:
Bizonyos szintig: minél olcsóbb a nyomtató annál drágább az egy lapra eső tonerköltsége. Érdemes megcéloznod egy nagyobb tonerkapacitással rendelkező irodai használatra tervezett nyomtatót ami természetesen nem az olcsóbb, otthoni célra fejlesztett készülékeknek lesz.
2/3 anonim válasza:
A Brother lézernyomtatók nagyon jók. Nekem is az van 3db. Bármilyen utángyártott tonerrel és dobegységgel működnek. Nem írtad, hogy mennyi a keret, de linkelek egyet. Viszonylag olcsó és egy 3000 oldalas utángyártott toner csak 5000 ft bele
Nyomtató:
Toner:
Ha nem szánsz rá ennyit, akkor ebből a listából az első 4 jöhetne még szóba, de nem olyan egetverő az árkülönbség. Bár ezekbe valamivel olcsóbb a toner (kb 2000-2500 ft), mert ezek csak 1000 oldalt tudnak.
Én ha most akarnék nyomtatót venni, akkor inkább az először linkeltet venném meg.
3/3 anonim válasza:
Rossz az utolsó linkem, de keress rá az árukeresőn a Brother lézernyomtatókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!