Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik lézernyomtató éri meg...

Melyik lézernyomtató éri meg a legjobban?

Figyelt kérdés
Olyan lézernyomtatót keresek amibe olcsó a tonner (utángyártott vagy akár eredeti is), és sokat lehet vele nyomtatni. Nézegettem a Brotheek jónak tűnnek, de nem tudom hogy más gyártónak van-e gazdaságosabba,, jobban fenntartható modellje? A Samsungok drágának tűnnek.

2019. jún. 10. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Bizonyos szintig: minél olcsóbb a nyomtató annál drágább az egy lapra eső tonerköltsége. Érdemes megcéloznod egy nagyobb tonerkapacitással rendelkező irodai használatra tervezett nyomtatót ami természetesen nem az olcsóbb, otthoni célra fejlesztett készülékeknek lesz.
2019. jún. 10. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:

A Brother lézernyomtatók nagyon jók. Nekem is az van 3db. Bármilyen utángyártott tonerrel és dobegységgel működnek. Nem írtad, hogy mennyi a keret, de linkelek egyet. Viszonylag olcsó és egy 3000 oldalas utángyártott toner csak 5000 ft bele

Nyomtató:

[link]

Toner:

[link]

Ha nem szánsz rá ennyit, akkor ebből a listából az első 4 jöhetne még szóba, de nem olyan egetverő az árkülönbség. Bár ezekbe valamivel olcsóbb a toner (kb 2000-2500 ft), mert ezek csak 1000 oldalt tudnak.

[link]

Én ha most akarnék nyomtatót venni, akkor inkább az először linkeltet venném meg.

2019. jún. 11. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Rossz az utolsó linkem, de keress rá az árukeresőn a Brother lézernyomtatókra.
2019. jún. 11. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!