Van értelme a gépembe még belerakni +2x4 GB memóriát?
Figyelt kérdés
Radeon R7 360 2 GB, AMD FX6350, 2x4 GB Kingstone 1866Mhz. VGA cserében is gondolkozom (RX570 8 GB-s verzió). Játék szempontjából érdekelne a dolog, és a (jelenlegi) max felbontásom FHD.2019. jún. 9. 15:33
1/4 anonim válasza:
VGA cserével lehetne látványos előrelépés, RAMot akkor bővíts, ha a játékok, amik érdekelnek, kifutnak a 8-ból (bár egyre több ilyen van).
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából a jövőbeli FPS játékok (esetleg RTS) miatt lenne csak. Ami a már megjelentek közül érdekelne az a CoD WWII, illetve a witcher 3 (tudom ez utóbbi se nem FPS, se nem RTS, de PC-re van meg eredetiben és nem akarok külön PS4-re is megvásárolni, pláne úgy hogy az első két része is PC-s nekem, nem is tudom azok vannak-e PS4-re...szerintem nem...bár lényegtelen a kérdés szempontjából)
2019. jún. 9. 20:19
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg, inkább vennék előbb egy jobb videokártyát, aztán proci+alaplap+ram csere.
4/4 A kérdező kommentje:
Végül én is erre a következtetésre jutottam.
2019. jún. 17. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!