Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri sshd-val venni?

Megéri sshd-val venni?

Figyelt kérdés
Mielőtt jönne a pc jobb megjegyzés MINDENKÉPPEN laptopot szeretnék venni. 1060 6gb-osat vennék de normális áron nem adják ssd+hdd-vel csak sshd-vel ahol kerestem. De én nem nagyon bízok meg alapból ebbe a kombóba mert nem a legstrapabíróbbnak tűnik két teljesen eltérő müködés keverése. Nektek mi a véleményetek róla?

2019. jún. 8. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél akkor olyat, amiben csak SSD van.
2019. jún. 8. 12:41
 2/7 A kérdező kommentje:
1. A problémám az,hogy az már jóval drágábban van pár tízezerrel... Ezen viszont már spórolnék HA lehet és ezért érdekelt volna egy sshd-val tapasztaltabb ember véleménye.
2019. jún. 8. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha tényleg spórolni akarnál, akkor asztali gépet vennél laptop helyett...
2019. jún. 8. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
elég megbizhatatlan ezért nem is terjedt el
2019. jún. 8. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
De azzal nem lehet huszárkodni, ágyból nyomni, bevinni a suliba, elvinni vendégségbe, hogy a gépen már ne csak otthon lehessen kockulni, hanem a nagymamánál vagy nyaralás közben is. Ez így menő és egészséges!
2019. jún. 8. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Az SSHD egy teljesen szimpla merevlemez, amiben az SSD résznek - ami jellemzően 8-16 GB - egyfajta gyorsítótár szerepe van.

A gyártó által előre definiált algoritmus alapján ide rendezi a leggyakrabban használt programokat úgy hogy a felhasználónak ebbe semmilyen beleszólása nincs....és nem is gyorsítja a rendszert úgy, mint egy SSD.

Ezt leszámítva egyébként teljesen megbízható....nálam legalábbis egy 500 GB-is Seagate már úgy 6 éve megy hiba nélkül. 3 évig rendszerlemezként használtam, aztán a rendszert átraktam egy igazi SSD-re, az SSHD meg simán tárhelyként funkcionál.

2019. jún. 8. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
Ha csak a nyűg és baj kell, vegyed nyugodtan. Ssd vagy sshd tök mindegy. Gondolom játszanál is rajta. Minimum fél millás laptop alatt játékra nem adnám.
2019. jún. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!