Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudom rendesen...

Miért nem tudom rendesen betenni a ramot? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

Csak az alsó lyukba tudom bekattintani a kampót, a felsőbe nem és így kilátszanak a rezes recék, az egész lóg a levegőben és a gép sem indul. Gondolom ez így nem jó. Mit tegyek?

2019. jún. 7. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon homályos a kép, de az látszik, hogy egyáltalán nincs a helyén. A foglalatban lévő pöcök a ramon lévő lyukhoz kell pontosan, hogy essen. Ez csak egy irányban lesz így, fordítva nem fog oda esni, így véletlenül se tudod rosszul beletenni. Ha sehogy se esik oda, akkor nem kompatibilis az alaplapoddal.
2019. jún. 7. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:

"a gép sem indul": Ezen azért ne csodálkozz, llátszik a képen, hgoy egyáltalán nincs benne

Amúgy pedig nem értem mi az hogy az egyikbe bele megy, a másikba nem.. nem féloldalasan kell belerakni hanem egyszerre pattintsd be mind2-t.

2019. jún. 7. 11:43
 3/5 A kérdező kommentje:
#2: Mindkét ramot egyszerre szedtem ki és azóta nem tudom visszarakni. Akkor sem indult, amíg benn voltak a ramok, de addog csipogott ötöt vagy hatot, de most már azt se, csak a jelzőfények világítanak, amik jelzik, hogy baj van a memóriával.
2019. jún. 7. 12:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Sikerült rendes beletenni. Azért ezt nyomni kellett, nem csak simogatni.
2019. jún. 7. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát.. a memória nem kiscica...
2019. jún. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!