Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Integrált videókártya miért...

Integrált videókártya miért nem ad képet?

Figyelt kérdés

Teljesen új gépet raktam össze.Egyedül a winyó és a dvd író/olvasó a régi.

Integrált VGA portra csatlakoztatva a monitort nem kapcsol be a monitor(ASUS VS228DE). A monitor jó biztosan!!

Mi lehet az oka hogy nem ad képet a monitor?

Be akartam indítani a gépet hogy az alap Bios beállításokat elvégezzem de valami nem jó

2019. jún. 6. 06:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha automatikusan átáll akkor jó,mert a GTX 1050 esen nincs D-SUB VGA és a monitoron meg csak D-SUB VGA van.Így csak az Automatikus átállás az egyetlen megoldás
2019. jún. 6. 17:21
 12/17 MGéza ***** válasza:
Magyarán nincs átalakítód a GTX 1050-hez? Akkor szerezned kell egyet, ha a kártya kivétele után az alaplapra dugva nem ad képet a monitorod.
2019. jún. 6. 18:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Nincs,nem is kell

Most csak be akarom üzemelni annyira hogy újra tudjam rakni a Win 10et stb...

Később lehet hogy több portos(DVI,HDMI,STB..) monitorra cserélek

2019. jún. 7. 13:07
 14/17 A kérdező kommentje:

Na most van baj

IGP -n meg ugy se ad képet hogy kiveszem a PCI-E videókártyát.

HDD indul

LEDEK mennek

Optikai meghajtót látja

A bios elvileg jó mert ha kiveszem a RAMOKAT akkor sipol hogy hiányzik.

Viszont nincs rövid boot sipolás

2019. jún. 7. 20:40
 15/17 MGéza ***** válasza:
Most vagy cpu hibád van, vagy le van tiltva az integrált. Ellenőrizz minden csatlakozót, jó esetben csak kimozdult az egyik a helyéről.
2019. jún. 8. 08:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Megnéztem minden csatlakozót, helyén van mind.

Ha le van tíltva az integrált attól még a PCI-E kártyán adnia kellene jelet.

Előző konfigból kivettem az Asus Geforce GTX 650 2GB vkártyát amelyen van D-SUB és azzal sincs kép az új alaplapon

Monitor rendben van mert a laptopra rádugtam és van kép.

Bios reset után indítva felvillannak a ventik és kialszanak. Ezután elindul,először felpörög aztán hallhatóan lassab lesz.

Nem tudom ad e utat a megoldáshoz, de indítás után mindkét PCI-E csatlakozónál lassan villog az alaplapi piros led.

Jelenlegi tápegységemmel elvileg nincs gond.Egy FSP 700Wattosat raktám át az előzőkonfigból.

A 2 PCIE csatlakozó közül bármelyik videókártyát rakom rá egyikkel se kap jelet a monitor

2019. jún. 8. 15:12
 17/17 A kérdező kommentje:

Sikerült

Át kellett csak rakni a 2 RAM ot a B1 és a B2 foglalatba.

Így már van kép😊😊😊

2019. jún. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!