Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopom felnyitásakor nem...

A laptopom felnyitásakor nem jelenik meg a képernyő, mit kell benne cserélni, hogy látszódjon a képernyő? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha félig fel van nyitva (kb 45 fokos szög), akkor minden látszik, tökéletesen működik, de ha kinyitnám teljesen (45-90fokig) semmi nem látszik... Volt ez már lejtve, elég viharvert szegény, csak arra lennék kíváncsi, hogy mit kell benne cserélni, és hogy kb mennyibe fog ez nekem kerülni...
2010. júl. 8. 08:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd be szervízbe ott többet mondanak. Én rend szerint asztali számítógépekhez értek. A laptopok javítattása elég drága szokott lenni. Én úgy gondolom a képernyőnek a vezetékje sérülhetett meg.
2010. júl. 8. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!