Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen lenne a minimum gép ehhez?

Milyen lenne a minimum gép ehhez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rainbow six Siege-hez szeretnék egy gépet összerakni. Monitor, perifériák megvannak, gépház, táp is. Amire gondoltam 6gb ddr3, 120-as SSD, GTX 560 és ehhez kéne a leggyengébb proci, ami ezt bírja, illetve alaplap, abból is a legegyszerűbb. Cél a 60fps 900p-ben. Milyen grafika+proci+alaplap lenne a legideálisabb, illetve elég lesz a 6GB ram? Köszi!
2019. jún. 2. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem adnám alább egy ilyennél:

i5 2500/3470

H61/B75

2*4GB ddr3

Ez eddig bőven kevesebb mint 50k, én ezek mellé vennék egy RX470/570-et használtan 30-35k körül.

SSD-HDD opcionálisan, tápnak meg egy belépő kategóriás pl fps hexa+ vagy valamic cooler master ami olcsó. (10-15 közötti árkategóriában kell gondolkodni)

Ez nagyjából 80-100 között van, akinek nincs ennyi pénze én teljesen megértem, de akkor gyűjtsön még hozzá, mert ez alatt csak szenvedés lesz. Ezzel pedig bőven lehetne játszani r6-ot, sőt még nagyobb játékot is.

2019. jún. 2. 23:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem te teljesen félre értetted a kérdést, vagy talán el sem olvastad nem tudom. Mivel leírtam benne, hogy táp már van. Stabil 60 fps a cél, egyáltalán nem szeretnék izmosabb játékokat játszani, csak ezt, és ezt is csak néha. Erre szeretnék összerakni egy olyan setupot, ami kielégíti eme igényeimet. Véleményem szerint 6gb ddr3 megteszi. Szóval az alaplap, processzor és grafikus kártya az, ami a kérdés lényege, abból melyik lenne a számomra megfelelő, a lehető legalacsonyabb költségek mellett. Köszönöm!
2019. jún. 3. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
két szóban említetted meg a tápot, erre minimum 2 mondatban kellett volna kitérned. Egyáltalán nem mind1 milyened van, és nem is mennyiségre, hanem minőségre gondolok,
2019. jún. 3. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

nah véletlen elküldtem, folytatom.

Elolvastam a kérdést persze, mivel nem írtad le milyen tápod van, ezért írtam a válaszba.

Térjünk ki a videokártyára. GTX560. Ez mindennapi használatra nem javasolt ha valaki venni akar. (Akinek megvan, nyilván nem kell kidobnia azonnal) Miért? Mert régi architektúra, sokat fogyaszt, melegszik = hamarabb tönkremegy. Még a 6-os szériát sem javasolnám így 2019-ben. A 750ti a minimum, de az is teljesen az alja, inkább modernebb kártyák fele kellene nézni.

6gb ram... Miért? 4+4 legyen a dual channel miatt, ha most ne ezen spórolj 1500ft-ot :D

Amit leírtam összességében az a "minimum" konfig amire érdemes pénzt áldozni. Erre ez egészre is lehet úgy tekinteni mint egy használt autóra, lehet 150.000-ért is venni kocsit, de arra rá fogod költeni a dupláját, pont mint itt. Megvennéd a gtx560-at, 1 héten belül rájönnél hogy nem feltétlen volt jó döntés és néznéd mire cseréld le.

2019. jún. 3. 15:50
 5/5 Gábor_79 ***** válasza:
Ehhez a videókártyához még annyit hozzátennék, hogy 2011-ben jelent meg. Jó esetben '12-ben gyártották amihez hozzájutnál. Az akkor hét éves. Nem jósolnék neki hosszú életet, de legalább is rizikós.
2019. jún. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!