Milyen lenne a minimum gép ehhez?
Én személy szerint nem adnám alább egy ilyennél:
i5 2500/3470
H61/B75
2*4GB ddr3
Ez eddig bőven kevesebb mint 50k, én ezek mellé vennék egy RX470/570-et használtan 30-35k körül.
SSD-HDD opcionálisan, tápnak meg egy belépő kategóriás pl fps hexa+ vagy valamic cooler master ami olcsó. (10-15 közötti árkategóriában kell gondolkodni)
Ez nagyjából 80-100 között van, akinek nincs ennyi pénze én teljesen megértem, de akkor gyűjtsön még hozzá, mert ez alatt csak szenvedés lesz. Ezzel pedig bőven lehetne játszani r6-ot, sőt még nagyobb játékot is.
nah véletlen elküldtem, folytatom.
Elolvastam a kérdést persze, mivel nem írtad le milyen tápod van, ezért írtam a válaszba.
Térjünk ki a videokártyára. GTX560. Ez mindennapi használatra nem javasolt ha valaki venni akar. (Akinek megvan, nyilván nem kell kidobnia azonnal) Miért? Mert régi architektúra, sokat fogyaszt, melegszik = hamarabb tönkremegy. Még a 6-os szériát sem javasolnám így 2019-ben. A 750ti a minimum, de az is teljesen az alja, inkább modernebb kártyák fele kellene nézni.
6gb ram... Miért? 4+4 legyen a dual channel miatt, ha most ne ezen spórolj 1500ft-ot :D
Amit leírtam összességében az a "minimum" konfig amire érdemes pénzt áldozni. Erre ez egészre is lehet úgy tekinteni mint egy használt autóra, lehet 150.000-ért is venni kocsit, de arra rá fogod költeni a dupláját, pont mint itt. Megvennéd a gtx560-at, 1 héten belül rájönnél hogy nem feltétlen volt jó döntés és néznéd mire cseréld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!