Ajánlani sokféle tápot tudnék, de ezeknél azok sem lennének megfelelőbbek.
Neked elég a kisebb is.
2019. jún. 2. 08:41
2/8 anonim válasza:
A seasonic az egyik legjobb táp. Szerintem válaszd a nagyobbat,ha esetleg később fejlesztesz,akkor is elég lesz.
2019. jún. 2. 09:11
3/8 anonim válasza:
Te dolgod, de én biztos OC-zném ezt a Kártáty és a procit is. Van ezekben tuning potenciál rendesen. Bár a CPU-nál az alaplap függvénye is, hogy tudja-e.
2019. jún. 2. 09:12
4/8 MGéza válasza:
#2: Nem lesz OC. OC esetén is bőven elég az 550W. Fejlesztés miatt kell nagyobb? Na hagyjuk már.. Maximum sli vagy crossfire rendszernek. Az FX 9590 kora már lejárt, a két gpu-s szörnyeké szintúgy.
2019. jún. 2. 10:33
5/8 anonim válasza:
550W-os több mint elég neked.
Amúgy meg jó tápról van szó, nem lesz vele gondod.
Elég az 550W-os táp, még arra is marad tartalék, hogy később válts mondjuk Ryzen 3800X-re, és Radeon VII-re.
A tuningra rátérve viszont... Én azért a memóriáknak adnék egy kis finomhangolást, mivel a Ryzen igencsak meghálálja. Plusz az RX580-nak meg lehet próbálni csökkenteni a magfeszültségét, ami így halkabban, és kevesebb energiával lesz ugyan ott. Mindkettő veszélytelen, míg nem emelsz a feszültségen. Persze a Te dolgod, ha nem, hát nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!