Milyen az a több processoros gép? összevonva használja a procik tudását? Nem értem. gép vásárlás előtt vok pont.
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 20:11
1/6 anonim válasza:
Pl te egy egymagos proci vagy akkor ha 1000ig elszámolsz az jó sok idő.
De ha van egy társad (kétmagos proci) akkor 2x olyan gyorsan tudsz elszámolni 1000ig
4magos procinál 4x olyan gyorsan stb..
És ha egy kétmagos proci pl 2,5 ghz akkor annak nem 5Ghz az összteljesítménye!
2/6 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, de ezeket a processzorokat inkább csak "kétmagos vagy dual core" processzornak hívják. Ritkán találkoztam még "kétprocesszoros" megfogalmazással. :D
3/6 anonim válasza:
De nem mindegy hogy több proceszoros (fizikailag mint a szerverekbe) vagy több magos
4/6 A kérdező kommentje:
Oké így volt kiírva így láttam kösz a válaszokat:D
2010. júl. 8. 08:49
5/6 anonim válasza:
A töbprocesszoros az nem a többamgos itt félreértés van. A többprocesszoros rendszerek főként tényleg szerverekbe valók, bár vannak hardcore gamereknek való lapok is. Pl: [link]
De sztem nincs ennyi pénzed h te ezt kifizesd:)
6/6 anonim válasza:
Utolsó tudhatod te kinek mennyi pénze van ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!