Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pc vagy Konzol? /többi lent/

Pc vagy Konzol? /többi lent/

Figyelt kérdés

Na szóval: van egy alap gépem, a jelenlegi játékokat viszi szépen csak nem tudom merre induljak tovább.Fejlesztgessem évente a gépem hogy ne évüljön el vagy vegyek egy konzolt és azon futni fog minden.Eddig ok minden, de sajnos nem vagyok tele pénzel és túl drágák nekem a konzolos játékok, de ugye a pc-t sem olcsó fejlesztgetni...Mi a véleményetek a konzolokról?Ha csakis játszani akarok(netezésre a gépemet használnám) akkor melyik mellett döntsek? Melyiknél jobb a játékélmény és a grafika? Illetve kíváncsi vagyok arra hogy mennyivel nehezebb konzolos konrtollerre átszokni annak aki még csak billentyűzettel és egérrel játszott.

Köszönöm az értelmes válaszokat4

2010. júl. 7. 18:40
 1/2 anonim válasza:
Szerintem a teljes élményt nyújtó konzol az a Nintendo Wii. Elég nehéz átszokni a távirányításra a billentyűzet pötyögéséről, de nagyon jó élményt nyújt, de ez természetesen függ a TV-től is. Én még ajánlom neked a Play Station 2-t, tudom, hogy régi, meg már van PS3 is, de én itt maradtam meg, nem kell sok minden hozzá, nem kell vele annyit bajlódni, mint a Wii-vel. (Mondjuk egyik ismerősöm a Wii-nek köszönheti a fogyását :P) Ha gondolod a Wii is használható internetezésre.
2010. júl. 7. 19:43
 2/2 anonim válasza:
A PS 2 az tényleg jó és ha ki van chip-elve akkor nem kell hozzá eredeti játékokat venni.
2010. júl. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!