Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elfüstölt tápkábel?

Elfüstölt tápkábel?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Ment a gép miközbe felraktam a gépház oldalát,kicsit erősebben megnyomtam hogy bepattanjon a cucc.

Azon nyomba elkezdett füstölni 2-3mp alatt ki is jött,majd büdös talán ragasztó szaga volt. Gépet kinyomtam szétnéztem semmi.

Bekapcsoltam a gépet minden ment tökéletesen proci kártya merevlemezek.

Nagy eséllyel csak egy 4pines molex kábel füstölt el,mert ott kezdett,megijedtem először hogy a proci az mert az alaplap mögött folfolytatta a füstöt de hibátlanul működik.

Lehet nagyobb baj vagy sem? Használhatom a gépet nyugodtan?

#Tápfüstidk
2019. máj. 29. 14:03
 1/5 A kérdező kommentje:

Megvan egy molex kábel csatlakozója volt.

Az egész kábelt kicseréljem vagy elég átdugni egy másikba?

2019. máj. 29. 14:21
 2/5 MGéza ***** válasza:
Sérült kapcsolót semmiestre se használj tovább. Ha szükséges akkor keres másikat ha van a tápegységen.
2019. máj. 29. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi szépen!
2019. máj. 29. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kapcsolt le a tápegység magától, akkor elég nagy a gyanú arra, hogy a tápegység nem rendelkezik túláram elleni védelemmel. Ez egyébként tűzveszélyes is. Mihez volt csatlakoztatva?
2019. máj. 29. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Már hogy-hogy mihez?

Ha kábelt kérdezed akkor meglett,és egy molex csatlakozó éegtt ki,pontosabban a processzor hűtőnek az rgbt állító 2pines molex kábele.

2019. máj. 29. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!